ZZP Verzekeringen

Doordat we een goede samenwerking hebben met vele maatschappijen kunnen we u de beste premie bieden voor uw ZZP verzekering.

Als ZZP-er word je niet meer beschermd door de werkgever. Alle randvoorwaarden moet je zelf regelen. Daar horen ook je verzekeringen bij. Wat verzeker je wel en wat verzeker je niet? In onze berekeningstool vind je de meest gangbare verzekeringen. Laat je vooraf goed informeren en adviseren over welke verzekeringen je nodig hebt.

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een bedrijfsverzekering wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aazngeboden. Bedrijfsverzekeringen zijn een specialiteit die niet alle maatschappijen beheersen.

Vergelijk 55 maatschappijen.

We mogen ons gelukkig prijzen dat steeds meer bedrijven de weg vinden naar ons. De bedrijfsverzekeringen van Polis Centraal zijn dan ook zeer voordelig en worden bovendien met een degelijk stuk advies aangeboden.

026 3195 444