Woonhuisverzekering / opstalverzekering

Woonhuisverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Alle woonhuisverzekeringen vergelijken en de opstalverzekeringen direct online goedkoop verzekeren De goedkoopste opstal verzekerening vind u absoluut bij Poliscentraal. De beste opstal verzekering voor uw koophuis met glas verzekering.

Maak een online premieberekening voor uw woonhuisverzekering en vind een goedkope woonhuisverzekering, met glasverzekering als u dat wilt! U krijgt natuurlijk pakketkorting indien u meerdere vertzekringen afsluit. Met de woonhuisverzekering van Polis Centraal bent u volledig verzekerd voor onder meer brandschade, glasschade en waterschade. Naast uw woonhuis zijn ook bijgebouwen meeverzekerd. De premie van de woonhuisverzekering  wordt bepaald op basis van een gekozen herbouwwaarde van uw woning.

Bereken nu uw premie!

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de woonhuisverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de woonhuisverzekering van maarliefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste woonhuisverzekering!

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de woonhuisverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de woonhuisverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw woonhuisverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve woonhuisverzekering tegen een gunstige premie.

026 3195 444