de beste en goedkoopste Inboedelverzekering

Inboedelverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Polis Centraal vergelijkt alle inboedelverzekeringen zodat u de goedkoopste inboedel verzekering online kunt afsluiten. Wij bieden veel pakketkorting op uw WA inboedel opstal verzekering. Bij Polis Centraal krijgt u de nieuwe alles in een polisverzekering met de hoogste extra korting, dus de laagste premie. Ook mogelijk in combinatie met uw particuliere pakket verzekering. Maak een online premieberekening voor uw inboedelverzekering en vind de goedkoopste inboedelverzekering. Met de inboedelverzekering van Polis Centraal bent u volledig verzekerd voor brandschade, glasschade, vandalisme, overspanning, waterschade, schroeien, zengen en smelten, diefstal en diefstal zonder braak. Naast uw huisraad zijn ook computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd. De premie wordt bepaald op basis van een gekozen verzekerd bedrag, waarbij de premie stijgt naarmate uw verzekerd bedrag toeneemt. Bereken nu direct uw premie!

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de inboedelverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de inboedelverzekering van maar liefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste inboedelverzekering! Indien u een hoger eigen risico neemt wordt de premie lager.

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de inboedelverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de inboedelverzekeringen is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw inboedelverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve inboedelverzekering tegen een gunstige premie.

026 3195 444