Vrachtwagenverzekering vanaf € 8,-- per maand

Vrachtwagenverzekering: direct berekenen, en afsluiten.

Wat kost de verzekering voor vrachtwagens?

De voordeligste vrachtwagenverzekering. Kies voor een vaste premie (geen terugval bij schade) of voor de premie met korting opbouw.

Het vinden van scherpe tarieven voor vrachtwagenverzekeringen en bedrijfsvoertuigverzekeringen in het algemeen is geen gemakkelijke taak. Dit omdat er zoveel variabelen zijn die de verzekeringskosten beïnvloeden. Na een offerte of berekening nemen we met u altijd contact op en bespreken we met u de beste opties. Indien gewenst komen we ook bij uw bedrijf om de juiste verzekering te vinden.

Er zijn een aantal factoren die van invloed zijn op de premie van uw vrachtautoverzekering. Laten we eens kijken naar deze variabelen en de verschillen in vrachtautoverzekeringen.

Klik op berekenen.

Factoren die van invloed zijn op uw vrachtwagenverzekering.

De tarieven van uw bedrijfswagenverzekering worden beïnvloed door een aantal factoren, waaronder de volgende:

Het merk en type voertuig, wat voor trekker + volgwagen, motorwagen + volgwagen, solo vrachtauto?  Dan natuurlijk ook nog is het afhankelijk van de opbouw/oplegger. Is het een open, gesloten met schuifzeilen, gesloten, tank, container koel/vries, met laad/los-installatie. Gevaarlijke stoffen of ongevaarlijk stukgoed?

Het gewicht; het is natuurlijk een groot verschil of je met een zware grote jongen rondrijdt of met een lichte vrachtwagen.

De structuur van uw beleid: als u elk te verzekeren onderdeel afzonderlijk verzekert, betaalt u doorgaans meer dan wanneer u al uw bedrijfsvoertuigen samen onder één verzekeringspakket verzekert.

Kilometrage.  Hoe ver u en uw medewerkers rijden heeft invloed op de kosten van uw commerciële auto- of bedrijfswagenverzekering. Hoe meer kilometers uw bestelbussen of vrachtwagens rijden, hoe groter het risico dat u bij een ongeluk betrokken raakt. Verzekeringsmaatschappijen houden hier rekening mee bij het berekenen van commerciële verzekeringstarieven.

Bestemming.  Als vervoerder weet u als geen ander de risico’s die zich bevinden in andere landen waar uw voertuigen op rijden. Ook dit is van invloed op de premie.

De waarde van uw auto, vrachtwagen of bedrijfsbus: veel ondernemers overwegen een voertuig casco te verzekeren als de waarde van het voertuig hoog is. Uw premies worden ook beïnvloed als uw truck meer functies heeft.

Wat wordt vervoerd? Gevaarlijke stoffen of ongevaarlijk stukgoed? Bederfelijke goederen die gekoeld moeten worden?

De rij-informatie van alle chauffeurs: verzekeringsmaatschappijen hebben vaak specifieke acceptatie-eisen, met name voor die chauffeurs die zware vrachtwagens rijden.  Gekwalificeerde, bekwame en goede chauffeurs kunnen door een maatschappij verplicht worden gesteld om zowel uw tarieven te verlagen als uw risico’s te verminderen.

Als onafhankelijk tussenpersoon zijn we een niet gebonden adviseur en kunnen doorgaans de kosten van uw premies verlagen door ze samen te bundelen voor korting op meerdere polissen. We kunnen er ook voor kiezen dit juist niet te doen, afhankelijk van premie, voorwaarden en uw wensen. Verzekeringsmaatschappijen bieden ook vaak grote kortingen, afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Wenst u een bestelauto mee te verzekeren kunt u deze hier berekenen; BESTELAUTOVERZEKERING

Het is een goed idee om jaarlijks een evaluatie te maken van uw verzekeringsportefeuille, bedrijfsinventaris, bestuurders en verzekeringstarieven voor bedrijfsvoertuigen, aangezien er veel dingen kunnen veranderen. Mogelijk komt u in aanmerking voor extra kortingen, bijvoorbeeld als uw bedrijf claimvrij blijft. Als uw gebruik van uw auto’s, vrachtwagens of andere voertuigen is veranderd, wilt u ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt voor dekking; op dezelfde manier wilt u ervoor zorgen dat uw dekking volledig is bijgewerkt om aan uw behoeften te voldoen en er zijn geen dekkingstekorten.

Hoewel u online verzekeringswebsites kunt vinden die offertes geven voor uw commerciële auto, bus, taxi of vrachtwagen, zijn de details van de dekking vaak niet zichtbaar. Dit is nu juist de reden dan wij altijd contact met u opnemen na een offerte of aanvraag.

Het verzekeren van vrachtwagens is gespecialiseerd werk dat op maat gesneden moet zijn voor uw bedrijf. Vandaar dat we na uw offerte of aanvraag altijd contact met u opnemen.

Uw truck, combinatie, vrachtwagen of vrachtauto kunt u bij ons verzekeren. Zo heel veel specialisten zijn er niet die genoeg van vrachtwagenverzekeringen weten om verantwoord advies te kunnen geven.

GEBRUIK ONZE VERGELIJKINGSSITE. WE NEMEN NA EEN AANVRAAG OF OFFERTE ALTIJD CONTACT OP.

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail. Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026 – 3195444

✓ Vergelijk alle maatschappijen
✓ Direct berekenen
✓ Laagste premie
✓ Hoogste klanten tevredenheid
✓ Beste dekking
✓ Perfecte service
✓ MKB pakket bedrijven.

Heeft u vragen of twijfelt u, bel dan gewoon even met onze MKB specialisten 026-3195444.

Wenst u een bestelauto mee verzekeren kunt u deze hier berekenen; BESTELAUTOVERZEKERING

De situatie van elk bedrijf is verschillend. Daarom nemen we na de berekening voor de vrachtwagenverzekering contact met u op om uw situatie in kaart te brengen en de verzekering bespreken. Zo kunnen we u optimaal van dient zijn.

Het verzekeren van vrachtwagens is werk waar Polis Centraal zich volledig op heeft toegelegd. Wij staan voor een complete vrachtwagenverzekering met uitgebreide dekkingen voor trucs, solo’s en combinatiewagens. U kunt bij uw vrachtwagenverzekering diverse aanvullende verzekeringen afsluiten, waaronder de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering, een transportverzekering, truckverzekering, combinatieverzekering en vrachtautoverzekering.

bereken uw premie!

De voordelen van de vrachtwagenverzekering

Dekkingen van onze vrachtwagenverzekering.

Onder meer de volgende zaken zijn te verzekeren op de verzekeringspolis van uw vrachtwagenverzekering: Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA werkgevers-aansprakelijkheid, WA werkrisico, WA gevaarlijke stoffen, Chauffeursbagage-verzekering, Extra bedrijfskostendekking, Ongevallen inzittendenverzekering. U kunt bij uw vrachtwagenverzekering kiezen voor de dekkingen Volledig Casco, Beperkt Casco, Brand of Brand/diefstal, Rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen en Auto-electronica.

Vaak lees je dat wordt aangeraden voertuigen ouder dan vier of vijf jaar niet meer WA Casco te verzekeren. Dit is een wel erg simpel advies, wij vinden dat deze keuze afhankelijk is van de premie in verhouding met de waarde van de auto en of u bij totaalverlies door een schade het geld heeft een vergelijkend voertuig te kopen.

Mee te verzekeren voertuigen en onderdelen

Op de verzamelpolis van uw vrachtwagenverzekering verzekert u naast uw truck, trekker en chassis ook (getrokken) voertuigen zoals een kipper, oplegger, koelwagen, openlaadbak, tankwagen, silowagen en koffer. Werkmaterieel zoals een haaksysteem, kraan, kabelsysteem en pomp kunnen ook worden meeverzekerd bij uw vrachtwagenverzekering. Ook voor andere onderdelen van uw vrachtwagen kunt u een offerte aanvragen bij onze specialisten. Kortom: bij Polis Centraal kunt u uw complete vrachtwagen verzekeren opéén verzamelpolis.

Aanvullende verzekeringen

Wie de weg op gaat met een vrachtwagen loopt verschillende risico`s. Een vrachtwagenverzekering beperkt de financiële risico’s die samenhangen met veel onderweg zijn. Zo bieden we bieden we bij uw vrachtwagenverzekering de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering voor schade aan goederen tijdens het transport. U kunt de electronica die niet standaard in uw voertuig is ingebouwd verzekeren tegen risico’s als brand en diefstal. Bij uw vrachtwagenverzekering kunt u een schadeverzekering inzittenden afsluiten, die uitkering biedt bij overlijden of blijvende invaliditeit van de chauffeur. Met de rechtsbijstandverzekering voor verkeer kunt u aanspraak maken op rechtshulp bij schade. De chauffeurshulp-dekking biedt compensatie bij kosten ten gevolge van ziekte of overlijden bij een buitenlandse reis.

Overzicht dekking vrachtwagenverzekering

Dekking WA

verzekering

WA + Beperkt casco

verzekering

WA + Volledig casco

verzekering

Schade door u aan anderen  X  X  X
Brand  X  X
Diefstal, inbraak, joyriding  X  X
Ruitbreuk  X  X
Botsing loslopende dieren  X  X
Storm, hagel, overstroming  X
Botsen en omslaan  X
Aanrijding  X
Te water raken  X
Vandalisme  X
Slippen  X
Verhaal door de maatschappij

bij schade

 X

 

026 3195 444