• inboedelverzekering

de beste en goedkoopste Inboedelverzekering

Inboedelverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Alle inboedelverzekeringen vergelijken en de goedkoopste  inboedel verzekering online afsluiten. Veel pakketkorting op uw wa inboedel opstal verzekering. U kunt heel goedkoop uw inboedel verzekeren bij Poliscentraal,  direct uw inboedelverzekering afsluiten, goedkoopste alles in 1 polis. De nieuwe alles in eenpolisverzekering met de hoggste extra korting dus de laagste premie. Het kan in combinatie met uw particuliere pakket verzekering,  online inboedel berekenen, laagste premie en de hoogste korting inboedelverzekering, beste dekking inboedelverzekering.Maak een online premieberekening voor uw inboedelverzekering en vind de goedkoopste inboedelverzekering, u kunt de glasverzekering bijsluiten. Met de inboedelverzekering van Polis Centraal bent u volledig verzekerd voor brandschade, glasschade, vandalisme, overspanning, waterschade, schroeien, zengen en smelten, diefstal en diefstal zonder braak. Naast uw huisraad zijn ook computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd. De premie wordt bepaald op basis van een gekozen verzekerd bedrag, waarbij de premie stijgt naarmate uw verzekerd bedrag toeneemt. Bereken nu uw premie!     
           
    

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de inboedelverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de inboedelverzekering van maarliefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste inboedelverzekering! Indien u een hoger eigen risico neemt wordt de premie lager.     
           
    

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de inboedelverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de inboedelverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw inboedelverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve inboedelverzekering tegen een gunstige premie.

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Nieuws recreatie & wonen

 • Stormschade
  De herfst komt eraan. Stormen, ze komen steeds vaker voor. Het weer wordt extremer, net als de schades die hiermee gepaard gaan. Denk aan stormschade aan uw huis, tuin, schutting, auto en aan bomen. Stormschade en verzekering, hoe zit dat?<...lees meer
 • bent u oververzekerd?
  Wat is oververzekeren precies. U bent oververzekerd indien er sprake is van een verzekerde som (op de polis) die hoger is dan de werkelijke waarde. De wet heeft bepaald dat een verzekerde na schade niet beter af mag zijn dan voor de schade...lees meer
 • Indexering woonhuis- en inboedelverzekering.
  De verzekerde bedragen automatisch verhoogd.

  Indien u een indexclausule op uw polis heeft staan worden de verzekerde bedragen automatisch verhoogd.
  De indexering wordt per jaar doorgevoerd. Voor de woonhuisverzekering geldt...
  lees meer