• aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidverzekering vergelijken

Aansprakelijkheidverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Maak een online premieberekening voor uw aansprakelijkheidverzekering en vind een goedkope verzekering voor uw aansprakelijkheid! Via de aansprakelijkheidverzekering van Polis Centraal zijn ook (huis)dieren, zoals honden en katten verzekerd. U hoeft bij ons dus geen extra dierenverzekering af te sluiten.

 

 

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de aansprakelijkheidverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de aansprakelijkheidverzekering van maarliefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste aansprakelijkheidverzekering!

 

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de aansprakelijkheidverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de aansprakelijkheidverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw aansprakelijkheidverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve aansprakelijkheidverzekering tegen een gunstige premie.

 

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Nieuws recreatie & wonen

 • Stormschade
  De herfst komt eraan. Stormen, ze komen steeds vaker voor. Het weer wordt extremer, net als de schades die hiermee gepaard gaan. Denk aan stormschade aan uw huis, tuin, schutting, auto en aan bomen. Stormschade en verzekering, hoe zit dat?<...lees meer
 • bent u oververzekerd?
  Wat is oververzekeren precies. U bent oververzekerd indien er sprake is van een verzekerde som (op de polis) die hoger is dan de werkelijke waarde. De wet heeft bepaald dat een verzekerde na schade niet beter af mag zijn dan voor de schade...lees meer
 • Indexering woonhuis- en inboedelverzekering.
  De verzekerde bedragen automatisch verhoogd.

  Indien u een indexclausule op uw polis heeft staan worden de verzekerde bedragen automatisch verhoogd.
  De indexering wordt per jaar doorgevoerd. Voor de woonhuisverzekering geldt...
  lees meer