• zakelijke-autoverzekering

Zakelijke autoverzekeringen

Zakelijk personenauto autoverzekeren, autoverzekeringen zakelijk, goedkoopste door extra korting!

Autoverzekeringen voor zakelijk gebruik kunt u niet als particuliere auto verzekeren. Bij ons kunt u nu de premie "personenauto zakelijk" verzekeren.


Wilt u een zakelijke bestelautoverzekering? klik op ZAKELIJKE BESTELAUTO VERZEKEREN . 

Goedkoopste ZAKELIJKE VERZEKERING VOOR EEN PERSONENAUTO, zakelijk gebruikte personenauto.

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail. Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3195444

Indien U bijvoorbeeld uw zakelijke personenverzekering ( Ex BTW ) op naam van een bedrijf aangeschaft, dan heeft u een zakelijkepersonenautoverzekering nodig. Bij een particuliere autoverzekering is zakelijk gebruik vaak niet toegestaan, U kunt de hoedanigheid van uw bedrijf en uw bedrijfsnaam niet aangeven zodat  bij schade vaak problemen ontstaan. Onderschat dit niet!

 

Wij zijn specialist in alle zakelijke verzekeringen.

Een zakelijke gebruikte personenauto dient ex BTW te zijn verzekerd. Bij de meeste maatschappijen kunnen personenauto’s alleen particulier verzekerd worden. Als bedrijf moet u de auto op de bedrijfsnaam verzekeren en aangeven wie de bestuurder is. Particulier verzekerd mag de auto niet bedrijfsmatig worden gebruikt!


Door goede afspraken met diverse verzekeringsmaatschappijen hebben we de mogelijkheid extra korting te geven op uw bedrijfspersonenautoverzekering. Dit hangt bijvoorbeeld samen met een strikt acceptatiebeleid. Daarom bellen we u altijd terug om de bedrijfsmatige autoverzekering te bespreken. We bespreken alle relevante verzekeringen met u betreffende de zakelijk te verzekeren personenauto.

 

Zakelijke autoverzekering vanaf 8 euro per maand

Een ZAKELIJKE AUTOVERZEKERING vraagt een ander soort verzekering dan een verzekering voor een PARTICULIERE AUTOVERZEKERING. U kunt de auto zonder BTW verzekeren. Als u de auto prive heeft aangeschaft kunt u ook aangeven met BTW te willen verzekeren.Te vaak lees je dat wordt aangeraden voertuigen ouder dan vier of vijf jaar niet meer WA Casco te verzekeren.


Dit is een wel erg simpel advies, wij vinden dat deze keuze afhankelijk is van de premie in verhouding met de waarde van de auto en of u bij totaalverlies door een schade het geld heeft een vergelijkend voertuig te kopen. 

 

Zakelijke personenwagens

Zakelijke personenwagens verzekeren. Meer dan 10 % van de nieuwe auto's worden zakelijk gebruikt.

Deze auto's vallen onder bedrijfsverzekeringen en kunnen niet als prive auto worden verzekerd. Helaas worden de auto's te vaak verkeerd verzekerd met als gevolg dat de maatschappij niet zal uitkeren bij een schade.

We kunnen vanaf 5 auto's een collectief aanbieden, dit maakt het aantrekkelijker. U kunt met ons contact opnemen, wij kunnen u vertellen of u de auto ex BTW en ex BPM kan verzekeren.

 

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Zakelijke-autoverzekering


Nieuws vervoer & verkeer

  • AUTO KOPEN VOOR BEGINNERS
    Het is slim om te proberen zonder al te veel emoties te onderzoeken welke auto het best bij jou past. 1. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vaka...lees meer
  • verzekeringen voor koeriers
    Wij hebben speciale premies voor Koeriers. Het verzekeren van een koeriersbedrijf wordt steeds lastiger. Het aantal verzekeringsmaatschappijen die bereid is een koerier te verzekeren is erg klein. Voor ZZP ers hebben we fantastische premi...lees meer
  • Landelijk dezelfde regels voor schadevrije jaren
    Al vanaf 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars in Nederland dezelfde regels voor schadevrije jaren. Hiermee zorgen de verzekeringsmaatschappijen dat kun klanten beter begrijpen wat het effect van een zelf veroorzaakte schade is op hun s...lees meer