• oldtimer-motorverzekering

Oldtimer Motorverzekering

Oldtimer Motorverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Maak een online premieberekening voor uw oldtimer motorverzekering en laat ons een oldtimer motorverzekering vinden die bij u past. Bij Polis Centraal maakt u een vergelijking tussen 55 oldtimer motorverzekeringen. U bepaalt zelf of u de goedkoopste óf de beste oldtimer motorverzekering kiest. U kunt vrijwel ieder merk en ieder type oldtimer verzekeren via Polis Centraal.

Een merkenoverzicht vindt u hieronder. Bij Polis Centraal kunt u kiezen voor de wettelijk verplichte WA Oldtimer Motorverzekering (wettelijke aansprakelijkheid) en de WA Casco Oldtimer Motorverzekering (all risk). Bereken direct de premie voor uw oldtimer motorverzekering.

 

Welk type oldtimer motorverzekering past bij u?

Met de oldtimer motorverzekering van Polis Centraal bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de twee soorten oldtimerverzekeringen van Polis Centraal.      
   

WA Oldtimer Motorverzekering

Met onze WA Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere motorbezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA motorverzekering af te sluiten. Onze WA Oldtimer Motorverzekering volstaat voor iedere oldtimer. Indien u zich wilt verzekeren tegen schade door vrijwel alle mogelijke oorzaken, dan kiest u voor de Casco verzekering.     
           
    

WA Casco Oldtimer Motorverzekering

Wij raden de WA Casco Motorverzekering (all-risk) aan voor waardevolle voertuigen en voor oldtimerbezitters die een uitgebreide dekking wensen. Met onze WA Casco Oldtimer Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Bekerkt Casco dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door onder meer botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico`s.

 

Merkenlijst oldtimer motors

  Bij Polis Centraal regelt u een oldtimerverzekering voor vrijwel ieder merk motor en voor vrijwel ieder type. Mocht uw merk of type toch niet via de berekeningsmodule worden aangeboden, neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat. Hieronder vindt u alle merken die in de berekeningsmodule zijn opgenomen.  
     
 

Merk A

Merk F

Merk M

Merk S  
  Adler
Ariel
Aermacchi
Aprilia
AJS
Merk B
BSA
Benelli
Bakker
Buell
Beamish
Bimota
Bultaco
BMW
Merk C
Can-Am
Condor
Cagiva
Custom Cycle
CZ
Merk D
Ducati
Dnepr
DKW
Merk E
Enfield
EML
Frigerio
FN
Fantic
Merk G
Gilera
Merk H
Hercules
Honda
Horex
Harley Davidson
Heinkel
Husqvarna
Hartail Chopper
Merk I
Indian
Italjet
Merk J
Jawa
Jupiter
Jammer
Merk K
Kawasaki
Kreidler
KTM
Merk L
Lambretta
Laverda
Minarelli
Motobecane
Maico
Morini
Moto Morini
Montesa
Moto Guzzi
Martin
Matchless
MV Agusta
MZ
Merk N
Norton
NSU
Merk O
Ossa
Merk P
Peugeot
Puch
Panther
Merk R
Royal Enfield
Rudge
Reliant
Sunbeam
Sanglas
Sachs
Seeley
SWM
Sarolea
Sparta
Simson
Suzuki
Merk T
TWN
Tornax
Triumph
Merk U
Uncle Bunt
Ural
Merk V
Voskhod
VM
Velocette
Vespa
Merk W

WSK Fellow
Merk Y
Yamaha
Merk Z
Zundapp
 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Nieuws vervoer & verkeer

  • AUTO KOPEN VOOR BEGINNERS
    Het is slim om te proberen zonder al te veel emoties te onderzoeken welke auto het best bij jou past. 1. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vaka...lees meer
  • verzekeringen voor koeriers
    Wij hebben speciale premies voor Koeriers. Het verzekeren van een koeriersbedrijf wordt steeds lastiger. Het aantal verzekeringsmaatschappijen die bereid is een koerier te verzekeren is erg klein. Voor ZZP ers hebben we fantastische premi...lees meer
  • Landelijk dezelfde regels voor schadevrije jaren
    Al vanaf 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars in Nederland dezelfde regels voor schadevrije jaren. Hiermee zorgen de verzekeringsmaatschappijen dat kun klanten beter begrijpen wat het effect van een zelf veroorzaakte schade is op hun s...lees meer