• bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering goedkoopste

Bromfietsverzekeringen zijn niet hetzelfde!

Absoluut de beste en goedkoopste bromfietsverzekering

Bromfietsverzekeringen vergelijken goedkoopste  bromfiets verzekering zoeken hebben wij al voor u gedaan.

Maak een online premieberekening voor uw bromfietsverzekering en vind de best passende bromfietsverzekering! Op Polis Centraal vergelijkt u 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit voor vrijwel alle merken bromfietsen. Kies voor de beste kwaliteit of juist voor de goedkoopste bromfietsverzekering! Bereken nu de premie voor uw bromfietsverzekering!

 

Dekking bromfietsverzekering

Bij de bromfietsverzekering van Polis Centraal kunt u kiezen uit de wettelijk verplichte WA Bromfietsverzekering (wettelijke aansprakelijkheid), WA Beperkt Casco Bromfietsverzekering (WA plus) en WA Casco Bromfietsverzekering (all risk). Welke verzekering u ook kiest, via Polis Centraal hebt u de garantie dat uw bromfiets goed verzekerd is.

 

Bereken de laagste premie en sluit online af!

 

U kunt bij Polis Centraal 55 bromfietsverzekeringen vergelijken en direct veilig online afsluiten! Zo bent u verzekerd binnen 3 minuten! Maak een premieberekening en vind in de module de best passende verzekering.

 

Bromfietsverzekeringen

Bromfietsverzekeringen van Polis Centraal u bent gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bromfietsverzekeringen van Polis Centraal.


WA Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere bromfietsen zoals oldtimers. Met onze WA Bromfietsverzekering verzekert u zich voor schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bromfietsbezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

 

 

WA Beperkt Casco Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Plus Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere bromfietsen zoals oldtimers. Met onze WA Plus Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 

 

WA Casco Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Casco Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen jonger dan vier jaar. Met onze WA Casco Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Beperkt Casco dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekerd voor vrijwel alle risico`s.

 

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Bromfietsverzekering


Nieuws vervoer & verkeer

  • AUTO KOPEN VOOR BEGINNERS
    Het is slim om te proberen zonder al te veel emoties te onderzoeken welke auto het best bij jou past. 1. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vaka...lees meer
  • verzekeringen voor koeriers
    Wij hebben speciale premies voor Koeriers. Het verzekeren van een koeriersbedrijf wordt steeds lastiger. Het aantal verzekeringsmaatschappijen die bereid is een koerier te verzekeren is erg klein. Voor ZZP ers hebben we fantastische premi...lees meer
  • Landelijk dezelfde regels voor schadevrije jaren
    Al vanaf 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars in Nederland dezelfde regels voor schadevrije jaren. Hiermee zorgen de verzekeringsmaatschappijen dat kun klanten beter begrijpen wat het effect van een zelf veroorzaakte schade is op hun s...lees meer