• bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering

Bedrijfsautoverzekering met extra korting!

Een bedrijfsautoverzekering die u extra korting geeft vanaf 3 schadevrije jaren? Vanaf 9 euro per maand, u de goedkoopste van allemaal! 

Uw bedrijfsauto kunt u verzekeren op drie nivo's,

Een WA verzekering, een WA beperkt casco verzekering en WA volledig casco. We geven u graag de laagste premie. Dus de goedkoopste bedrijfsautoverzekering van allemaal!

Vergelijk online alle betere verzekeringsmaatschappijen.

Een bedrijfsautoverzekering op uw gemak berekenen vergelijken. Kies de goedkoopste en de beste  bedrijfsautoverzekering met extra hoge extra korting.

Voor personenautoverzekeren kies ZAKELIJKE AUTOVERZEKERING. 

We vergelijken alle maatschappijen. Omdat elk bedrijf zijn bedrijfsauto's verschillend gebruikt is het voor u van groot belang de juiste bedrijfsautoverzekering te hebben met de laagste premie die voor uw bedrijf mogelijk is.

Zodra de aanvraag of offerte van uw bedrijfsautoverzekering binnen is nemen we contact met u op en bespreken we uw berekening. U kunt ook vooraf bellen en vragen om informatie of we doen de berekening samen.

Een WA bedrijfsautoverzekering dekt alle schades die u bij anderen veroorzaakt met uw voertuig.

Een WA Beperkt Casco bedrijfsautoverzekering is als de WA verzekering met als extra brand, diefstal, ruitbreuk, stormschade en aanrijding met wild.

Een WA Volledig Casco dekking bedrijfsautoverzekering (all risks) gaat nog een stap verder en verzekerd ook schade aan uw eigen voertuig veroorzaakt door uzelf.

 

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste, we voelen ons verantwoordelijk voor uw verzekering.

We zijn gespecialiseerd in alle Bedrijfsverzekeringen, voor een  Aansprakelijkheidsverzekeringbedrijven  of een Rechtsbijstandsverzekering bedrijven  hebben we een zeer lage premie voor u.

Het is wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket  bij ons afsluiten.Door goede afspraken met diverse verzekeringsmaatschappijen met bedrijfsautoverzekeringen hebben we de mogelijkheid extra korting te geven op uw bedrijfsautoverzekering. Deze korting komt u ten goede!

Het grote voordeel op uw bedrijfsautoverzekering hangt wel samen met een strikt acceptatiebeleid. We bellen we u altijd terug om de bedrijfsautoverzekering te bespreken.

 

Bedrijfsautoverzekering;

VANAF 3 schadevrije jaren krijgt u 2 treden en 40% extra korting; 9 EURO PER MAAND.


Bedrijfsautoverzekeringen, reeds vele honderden gingen u voor:
Bedrijfsautoverzekering? Wij zijn gewoon de voordeligste!


DE BEDRIJFSAUTO-VERGELIJKINGSSITE
Bedrijfsautoverzekering. Extra WINTERKORTING!

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail


vergelijk alle maatschappijen voor bedrijfswagen verzekeringen
 direct berekenen
 laagste premie
 beste dekking
vrachtautoverkering
 bedrijfspakketverzekering
 collectiviteitskorting vanaf 6 voertuigen 
 telefonisch bereikbaar
 

BEDRIJFSAUTOVERZEKERING MET DE LAAGSTE PREMIE DOOR EXTRA COLLECTIVITEITSKORTING .

026-3195444  Vragen? We zijn bereikbaar tijdens kantooruren.

 

Bedrijfsautoverzekeringen zakelijke of prive

De enige echte specialist voor zakelijke bedrijfsautoverzekeringen. Al vanaf 8 euro per maand ook uw bedrijfspersonenauto ex. BTW verzekeren. Alle zakelijke personenautoverzekeringen vergelijken en de goedkoopste zakelijke autoverzekering voor bv uw vertegenwoordiger uitzoeken. Bijvoorbeeld een wa casco autoverzekering.


EXTRA KORTING VOOR COLLECTIEVE CONTRACTEN!

 

Ook vanaf 8 euro per maand, prive gebruik bedrijfsautoverzekeringen, u kunt een bedrijfsauto ook bij ons verzekeren als u de bedrijfsauto particulier wenst te verzekeren. Bereken nu de premie voor uw bedrijfsauto particulier gebruik.

 

 

bedrijfsautoverzekering informatie

Informatie over uw bedrijfsautoverzekering.

Welke verzekering moet u hebben voor uw bedrijfsauto?

Een WA verzekering of een WA CASCO dekking? Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bedrijfsautoverzekeringen van Polis Centraal voor het MKB. Ook voor zzp ers natuurlijk. Zelf een particuliere verzekering is mogelijk!


WA Bedrijfsautoverzekering

Wij raden de WA Bedrijfsautoverzekering aan voor bedrijfsauto`s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere bedrijfsauto`s zoals oldtimers. Met onze WA bedrijfsautoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.


WA Beperkt Casco Bedrijfsautoverzekering

Wij raden de WA Plus Bedrijfsautoverzekering aan voor bedrijfsauto`s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere bedrijfsauto`s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Bedrijfsautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 

WA Casco Bedrijfsautoverzekering

Vaak lees je dat wordt aangeraden voertuigen ouder dan vier of vijf jaar niet meer WA Casco te verzekeren. Dit is een wel erg simpel advies, wij vinden dat deze keuze afhankleijk is van de premie in verhouding met de waarde van de auto en of u bij totaalverlies door een schade het geld heeft een vergelijkend voertuig te kopen. 

Met onze WA Casco Bedrijfsautoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico`s.
 

 

Dekking

 

WA

 

WA +
Beperkt casco

WA+
Volledig casco

Schade aan anderen

X

X

X

Brand

 

X

X

Diefstal, inbraak, joyriding

 

X

X

Ruitbreuk

 

X

X

Botsing loslopende dieren

 

X

X

Storm, hagel, overstroming

 

X

X

Botsen en omslaan

 

 

X

Aanrijding

 

 

X

Te water raken

 

 

X

Vandalisme

 

 

X

Slippen

 

 

X

 

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Bedrijfsautoverzekering


Nieuws vervoer & verkeer

  • AUTO KOPEN VOOR BEGINNERS
    Het is slim om te proberen zonder al te veel emoties te onderzoeken welke auto het best bij jou past. 1. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vaka...lees meer
  • verzekeringen voor koeriers
    Wij hebben speciale premies voor Koeriers. Het verzekeren van een koeriersbedrijf wordt steeds lastiger. Het aantal verzekeringsmaatschappijen die bereid is een koerier te verzekeren is erg klein. Voor ZZP ers hebben we fantastische premi...lees meer
  • Landelijk dezelfde regels voor schadevrije jaren
    Al vanaf 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars in Nederland dezelfde regels voor schadevrije jaren. Hiermee zorgen de verzekeringsmaatschappijen dat kun klanten beter begrijpen wat het effect van een zelf veroorzaakte schade is op hun s...lees meer