• autoverzekering

Autoverzekering online berekenen

Autoverzekering bij de specialist afsluiten.

Autoverzekeringen, de goedkoopste en de beste!

 
Autoverzekeringen vergelijken.


Bekijk de informatie en vergelijk 55 maatschappijen en maak op basis van prijs en kwaliteit uw beslissing bij een full service kantoor.

De specialist in autoverzekeringen, ook autoverzekering voor zakelijk gebruik.

Alle autoverzekeringen online vergelijken en de goedkoopste auto verzekering online afsluiten.


Hoogste korting, laagste premie.

  • We zijn gewoon telefonisch bereikbaar zonder lange wachttijden.
  • Vergelijk 55 maatschappijen en maak op basis van prijs en kwaliteit uw beslissing.
  • Alle autoverzekeringen online vergelijken de goedkoopste auto verzekering online afsluiten.


Goedkoop autoverzekeren bij poliscentraal en dus direct autoverzekeringen afsluiten. Hoogste korting, laagste premie.

We zijn gewoon telefonisch bereikbaar zonder lange wachttijden. Autoverzekering berekenen: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit Polis Centraal kunt u de laagste premie voor uw autoverzekering berekenen door 55 maatschappijen te vergelijken op prijs en kwaliteit. De goedkoopste  autoverzekering berekenen, een kwalitatieve verzekering vinden en niet te veel betalen, wie wil dat nu niet? Bij Polis Centraal kunt u zelf de goedkoopste autoverzekering berekenen!

 

Klik hier om uw autoverzekering te berekenen

 

Polis Centraal vergelijkt maatschappijen op basis van prijs en kwaliteit. U bepaalt na het autoverzekering berekenen zelf of u de goedkoopste óf de beste autoverzekering kiest. Bij de autoverzekering van Polis Centraal kunt u kiezen uit drie dekkingen: de wettelijk verplichte WA Autoverzekering, de Beperkt Casco Autoverzekering (WA Plus) en de WA Casco Autoverzekering (All-risk). Polis Centraal verzekert bijna alle automerkenen vrijwel alle types.

 

Welk type autoverzekering past bij u?

Met de autoverzekering van Polis Centraal bent u kwalitatief verzekerd en betaalt u niet te veel. Hieronder geven wij uitleg over de drie type dekkingen voor uw autoverzekeringen van Polis Centraal. Kies bij het autoverzekering berekenen de gewenste dekking.

 

WA Autoverzekering

Wij raden de WA autoverzekering aan voor auto`s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere auto`s zoals oldtimers. Met onze WA Autoverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA autoverzekering af te sluiten.

 

> Deze autoverzekering berekenen.

 

 

WA Beperkt Casco Autoverzekering

Wij raden de WA Beperkt Casco Autoverzekering (WA Plus) aan voor auto`s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere auto`s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Autoverzekering verzekert u zich naast de WA dekking onder meer ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

 

> Deze autoverzekering berekenen   

 

WA Casco Autoverzekering

Vaak lees je dat wordt aangeraden voertuigen ouder dan vier of vijf jaar niet meer WA Casco te verzekeren. Dit is een wel erg simpel advies, wij vinden dat deze keuze afhankelijk is van de premie in verhouding met de waarde van de auto en of u bij totaalverlies door een schade het geld heeft een vergelijkend voertuig te kopen. 

Met onze WA Casco Autoverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Beperkt Casco dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door onder meer botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico`s.

 

> Deze autoverzekering berekenen

 


99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Autoverzekering