• verkeersverzekering

Compleet verzekerd bij Polis Centraal

Goedkoop én goed verzekeren

Polis Centraal treedt op op als tussenpersoon en maakt een premievergelijking tussen beschikbare soorten caravanverzekeringen bij zo`n 55 verzekeringsmaatschappijen.
Wij zoeken niet alleen naar de goedkoopste premie maar zoeken ook naar verzekeringen
met uitgebreide polisvoorwaarden, een uitstekende dekking en een beperkt eigen risico. Onze focus ligt vooral op maatschappijen met uitstekende diefstal- en glasschadedekking. Toch gaat het bij verzekeren ook vaak om een lage verzekeringspremie. Daarom hebben wij in onze vergelijking vooral goedkope verzekeraars opgenomen.


Wij zijn bedrijfs assurantieadviseur, we hebben on gespecialiseerd in in de zogenaame schadeverzekeringen. Dit zijn alle verzekeringen die niet met gezondheid en leven te maken hebben. We doen dus geen hypotheken, pensioenen, lijfrentes en dergelijke.       

 

Alle verzekeringen onder één dak

Polis Centraal biedt standaard schadeverzekeringen, studenten- verzekeringen, risicoverzekeringen en bedrijfsverzekeringen aan particulieren en zakelijke gebruikers. Veel van onze cliënten kozen echter voor een complete verzekeringspolis. Omdat de verzekeringen in een pakket worden aangeboden, wordt verzekeren eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop. Door het vergelijken van premies willen wij iedereen een nieuwe schadeverzekering aanbieden met een concurrerende premie.

 

Zo werkt Polis Centraal

Polis Centraal vergelijkt verzekeringen op basis van prijs en kwaliteit

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aangeboden.

 

Vergelijk 55 maatschappijen

Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo`n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. Daar er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u echter de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.

 Nieuws vervoer & verkeer

  • AUTO KOPEN VOOR BEGINNERS
    Het is slim om te proberen zonder al te veel emoties te onderzoeken welke auto het best bij jou past. 1. Waarvoor ga jij je nieuwe auto gebruiken? Gebruik je hem om spullen te vervoeren, kinderen naar de voetbalclub te brengen, mee op vaka...lees meer
  • verzekeringen voor koeriers
    Wij hebben speciale premies voor Koeriers. Het verzekeren van een koeriersbedrijf wordt steeds lastiger. Het aantal verzekeringsmaatschappijen die bereid is een koerier te verzekeren is erg klein. Voor ZZP ers hebben we fantastische premi...lees meer
  • Landelijk dezelfde regels voor schadevrije jaren
    Al vanaf 1 januari 2016 hanteren alle verzekeraars in Nederland dezelfde regels voor schadevrije jaren. Hiermee zorgen de verzekeringsmaatschappijen dat kun klanten beter begrijpen wat het effect van een zelf veroorzaakte schade is op hun s...lees meer