• stacaravanverzekering

Stacaravanverzekering

Stacaravanverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

 

Een stacaravan is een kostbare bezitting. Of u uw stacaravan nu voor recreatief gebruik, permanente bewoning of (gedeeltelijke) verhuur gebruikt, de stacaravanverzekering van Polis Centraal beschermt uw risico. U bent altijd verzekerd voor verlies van uw bezit. Bij onze stacaravanverzekering is schade door diefstal, brand en storm is standaard meeverzekerd. Maar ook van buitenkomend onheil en schade door verborgen gebreken verzekert u via onze stacaravanverzekering.


Indien u uw inventaris en reisbagage meeverzekert, dan bent u verzekerd voor schade aan reisbagage en inventaris als gevolg van onder meer diefstal, vermissing, brand, blikseminslag en kortsluiting. U kunt nu direct een premievergelijking uitvoeren voor uw stacaravanverzekering. Houdt u rekening met onderstaande aandachtspunten.

 

Aandachtspunten bij onze stacaravanverzekering

Postcode doorgeven

Wanneer u een stacaravanverzekering wilt afsluiten, dan moet u de postcode van de standplaats van uw stacaravan doorgeven. Pas wanneer de vaste standplaats bekend is zal uw stacaravanverzekering worden geaccepteerd. Uw stacaravan moet verplicht op grondgebied in de Benelux staan of in Duitsland op maximaal 100 kilometer van de Nederlandse grens. In alle andere gevallen zult u een stacaravanverzekering bij een verzekeringsmaatschappij in het buitenland moeten afsluiten.    

 

 

Nieuwwaarde of dagwaarde

Kies bij uw stacaravanverzekering voor een dekking op basis van nieuwwaarde of dagwaarde. In geval van diefstal of brand krijgt u de dagwaarde of nieuwwaarde uitgekeerd. Wij adviseren om stacaravans tot vijf jaar oud op basis van nieuwwaarde te verzekeren. Voor stacaravans die ouder dan vijf jaar zijn adviseren we een stacaravanverzekering op basis van dagwaarde.     

 


Inboedel

Bij de stacaravanverzekering van Polis Centraal kunt u uw inboedel meeverzekeren. Veel eigenaren van stacaravans hebben kostbare bezittingen in hun caravan. Denk aan een televisie, huishoudelijke apparatuur en kleding. Daarom raden wij aan om uw inventaris ten alle tijde mee te verzekeren bij uw stacaravanverzekering. In geval van brand of diefstal biedt de separaat afgesloten inboedelverzekering vergoeding voor verloren bezittingen.

 


99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen