• caravanverzekering

Vergelijk caravanverzekeringen

Caravanverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Bij Polis Centraal vergelijkt u caravanverzekeringen op prijs en kwaliteit. U kunt nu de best passende verzekering berekenen. U vergelijkt alle beschikbare caravanverzekeringen! Op Polis Centraal vergelijkt u 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit voor vrijwel alle type caravans. Kies voor de beste kwaliteit of juist voor de goedkoopste caravanverzekering.

 


Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij de selectie van caravanverzekeringen hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking voor de gevolgen van verkeers- en stallingschade, vandalisme, braak, overstromingen, lawines en diefstal. Bij de caravanverzekeringen van Polis Centraal kunt u kiezen voor 10 jaar nieuwwaardedekking, 5 jaar nieuwwaardedekking of dagwaardedekking. Aanvullend kunt u bij de caravanverzekeringen hagel- en stromschade, inventaris, inboedel en rechtsbijstand meeverzekeren. Vergelijk nu 55 caravanverzekeringen!

 

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om caravanverzekeringen te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van caravanverzekeringen is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken. De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van caravanverzekeringen. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals kwalitatieve caravanverzekeringen tegen een gunstige premie!

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Nieuws recreatie & wonen

 • Stormschade
  De herfst komt eraan. Stormen, ze komen steeds vaker voor. Het weer wordt extremer, net als de schades die hiermee gepaard gaan. Denk aan stormschade aan uw huis, tuin, schutting, auto en aan bomen. Stormschade en verzekering, hoe zit dat?<...lees meer
 • bent u oververzekerd?
  Wat is oververzekeren precies. U bent oververzekerd indien er sprake is van een verzekerde som (op de polis) die hoger is dan de werkelijke waarde. De wet heeft bepaald dat een verzekerde na schade niet beter af mag zijn dan voor de schade...lees meer
 • Indexering woonhuis- en inboedelverzekering.
  De verzekerde bedragen automatisch verhoogd.

  Indien u een indexclausule op uw polis heeft staan worden de verzekerde bedragen automatisch verhoogd.
  De indexering wordt per jaar doorgevoerd. Voor de woonhuisverzekering geldt...
  lees meer