• bedrijfsverzekering

ZZP verzekeringen AVB

ZZP aansprakelijkheidsverzekering avb zakelijk !!

Aansprakelijkheidsverzekering, ZZP'ers verzekeren zich voor aansprakelijkheid bij Poliscentraal!


Als ZZP'er kan je aansprakelijk worden gesteld. Je loopt je een flink risico als je dan geen bedrijfsaanprakeijkheidsverzekering hebt. 

Een zakelijke verzekering is nodig omdat particuliere verzekeringen geen zakelijke schades dekken. Heel vervelend als je hier pas achter komt als het te laat is. Je hoeft natuurlijk niet alles te verzekeren, alleen schades die te groot zijn om zelf te betalen zijn goed om te verzekeren. Een hoog eigen risico zal de premie wat verlagen. Je kiezen voor een groter (of kleiner) eigen risico.

Je kunt aangeven in de berekening voor welk onderdeel van de Zakelijke ZZP verzekering wenstelijk is.

De verzekeringspremie  berekenen en afsluiten of een offerte aanvragen. kan nu online.

Wij zijn tijdens kantooruren altijd beschikbaar voor vragen of advies. Bel of mail.
Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3709043


Op deze site kunt u uw premievergelijk maken voor  ZZP'ERS.

 

Voor een bedrijfsauto verzkering, klik op; BESTELAUTOVERZEKERINGEen zelfstandig ondernemer (ZZP'er)  heeft minder rechten dan een particuliere consument.

De wet beschermt de particuliere consument  veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen.

 

 


 

 

"De vraag is niet of u zich moet zich verzekeren, maar wat u moet verzekeren."

 
Het doel van zakelijke verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet gevaar komt bij schade.  Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de mogelijkheid te bieden.

Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent,  u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets  hard gewerkt hebben.

Externe risico’s.
Dit zijn de risico’s van buitenaf. Het zijn externe gebeurtenissen die tot schade kunnen leiden.

Poliscentraal, onafhankelijk tussenpersoon, maakt een sterke groei door, de zakelijke klant wenst goede service, bereikbaarheid en vertrouwen.>> We nemen met u regelmatig contact op om ervoor te zorgen dat alle verzekeringen "bij de tijd" blijven

zzp-verzekeringen.jpg


ZZP Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. Het is een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.


ZZP Gebouwen verzekering.

Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd, de grond  zul ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.


ZZP Inventarisverzekering.

De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van de ZZP verzekering.


ZZP beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (in het kort BAV) dekt de zuivere vermogensschade (met uw werk) die door de ondernemer of zijn personeel in de uitoefening van zijn beroep wordt veroorzaakt.

 


Poliscentraal.nl

99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Nieuws MKB & ZZP

 • Webwinkel verzekering
   U bent een zelfstandige met een webwinkel en bouwt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Veel heeft u zelf in de hand. U kunt uw bedrijf op internet profileren naar wens. Indien u zzp-er bent heeft u geen personeel en heeft daardoor ...lees meer
 • Beginnende ondernemers.
  Meer dan de helft van de aspirant-ondernemers willen parttime van start.
  Deze helft durft niet direct volledig voor het ondernemerschap te gaan. Zo'n 52 procent van hen wil parttime beginnen met hun onderneming.
  Slechts 29 procen...
  lees meer
 • milieuschadeverzekering, zin of onzin

  De milieuschadeverzekering kan van zeer groot belang zijn voor uw bedrijf.

  De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) kent als extra te verzekeren onderdeel de milieudekking, deze komt tot uitkering indien er spr...
  lees meer