• bedrijfsverzekering

Zakelijke verzekering MKB pakket

Zakelijke verzekering; Specialist MKBpakket verzekeringen. MKB verzekering, vergelijk de maatschappijen.

Zakelijke verzekeringen hebben een goed advies nodig. We praten over grote belangen/

Zeker als het gaat om risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Bedrijven staan daarbij voor ingewikkelde keuzes die een grote impact op de bedrijfsvoering kunnen hebben. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. Wij geloven in de waarde van advies en ondersteunen adviseurs. Een bedrijf moet zich kunnen concentreren in waar ze goed zijn en zich goed verzekerd weten.


Wenst u;

1  Gedegen advies?
2  Service?
3  Bereikbaarheid?
4  Kwaliteit?
5  Premievergelijk, mede op kwaliteit?

Dan moet u bij ons zijn!
 

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail.
Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3709043
Bestaande klanten krijgen een weekend en avondnummer.

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN VOOR U OP EEN RIJ,
BIJ VRAGEN KUNT U BELLEN NAAR ONZE ZAKELIJKE MKB SPECIALISTEN .

vergelijk MKB maatschappijen
 direct premie zakelijke verzekering berekenen
 laagste MKB premie
 beste dekking
 perfecte service
 alle verzekeringen in één pakket MKB pakket bedrijven 
 

Maak een berekening voor een zakelijke verzekering en we zullen contact met u opnemen om uw situatie in kaart te brengen en de zakelijkeverzekering bespreken.

Wanneer heeft de verzekeringsadviseur van uw bank voor het laatst contact met u opgenomen? Weet u zeker dat alle verzekeringen nog "van deze tijd" zijn? Wie zou de dupe zijn bij een ongedekte schade?

Door goede afspraken met diverse maatschappijen kunnen we betere premies bieden. We bellen als service altijd een offerteaanvraag voor een MKBverzekering na. Bij vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen, dan zitten onze MKB specialisten voor u klaar.

Een bedrijf moeten zich verzekeren voor alleen de risico’s die dat bedrijf loopt. Bij ons bent u optimaal verzekerd als u alleen verzekerd bent voor de risico’s die uw bedrijf loopt. Dit hoeft u niet alleen te doen, natuurlijk kunt gebruik maken van onze expertise. Wij doen dit al tientallen jaren.

Met een eigen bedrijf loopt u veel zakelijk risico’s, die niet door uw particuliere verzekeringen gedekt zijn. Bijvoorbeeld diefstal van kostbare kantoorapparatuur of incassoproblemen met een klant. Daarom is het belangrijk dat u zich apart verzekert voor uw zaak. Wij maken een keuze op basis van kwaliteit, in tweede instantie is de prijs van belang. Als u zich verzekerd moet het ook goed zijn, niet voor een paar euro minder alsnog de dekking niet goed voor elkaar hebben. Teveel betalen is natuurlijk ook niet de bedoeling. U bepaalt zelf welke risico's u afdekt. Zo blijft u zelfstandig, ook als het even tegenzit.

 

Voordelen Zekerheidspakket:

 

 De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u heeft dus geen kostbare overlap
 Vrije pakketkeuze, u bepaalt zelf wat u wilt verzekeren en wat niet
 Het Zekerheidspakket is dagelijks opzegbaar
 U kiest één eigen risico voor het hele pakket
 Het eigen risico geldt per schadegeval maar één keer, dus voor alle betrokken verzekeringen samen. Als in een specifieke situatie een hoger eigen risico van toepassing is, dan geldt het hoogste eigen risicobedrag.
 Pakketkorting al vanaf twee verzekeringenVoor een bedrijf is het van groot belang alle verzekeringen bij één maatschappij te hebben. Elke verzekeringsmaatschappij heeft eigen polisvoorwaarden, Het zou zonde zijn als er overlappingen zouden zijn. Nog erger; wanneer er gaten tussen de polissen zit. Ook van belang is dat uw zakelijke verzekeringen bij één onafhankelijk assurantiekantoor lopen.

Bij een totaal advies is dit assurantiekantoor dan ook verantwoordelijk voor het advies voor uw MKBpakket.

 


99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Zakelijke-verzekeringen