• bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken MKB en ZZP

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP / MKB

Bereken uw premie bedrijfsaanprakelijkheidsverzekering en vergelijk de maatschappijen.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven voor ZZP en MKB.

 

Heeft u een eenmanszaak zonder personeel? Dan bent u een ZZP-er.

U kan zich dan ook verzekeren als ZZP-er.

Heeft u een VOF of een BV? Dan kunt u zich als MKB-er verzekeren,

ook al heeft u geen personeel.


Alles dat u als ondernemer doet staat blootgesteld aan risico’s.

Een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering is opgebouwd uit;

 • een contractuele aansprakelijkheidsverzekering;

 • een aansprakelijkheidsverzekering voor zaken;

 • aansprakelijkheidsverzekering voor daden van ondergeschikten;

 • werkgeversaansprakelijkheidsverzekering;

 • productaansprakelijkheidsverzekering

Welke onderdelen heeft u nodig? We bespreken dit met u zodat u gewoon weer aan het werk kan en de focus houden op de bedrijfsvoering. 


Aan welke risico’s het bedrijf wordt blootgesteld hangt helemaal af van de aard van de onderneming. 

ZZP aansprakelijkheidsverzekering, AVB voor de ZZP-er

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP-ers voor alle ondernemers vergelijken, aansprakelijkheidsverzekeringbedrijven berekenen.

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste.

We zijn gespecialiseerd in alle Bedrijfsverzekeringen , voor een  Bedrijfsauto-bestelauto  of een Bedrijfsautoverzekering- personenauto  hebben we een zeer lage premie voor u.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Het is voor elke ondernemer belangrijk goed verzekerd te zijn. Als ondernemer bent u namelijk wettelijk aansprakelijk voor alle schades die door u of namens uw bedrijf zijn veroorzaakt. 

 


  • Eenvoudig vergelijken

   Vergelijken nu alle premies

   De beste en voordeligste aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

  • Helemaal gratis

   Kostenloos

   Bereken uw premie geheel gratis op onze website en vind de beste verzekering.

  • Direct afsluiten

   Offerte of direct afsluiten

   Na de berekening kunt u doorklikken en de  aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

  
  • Eenvoudig vergelijken

   Persoonlijk contact

   Digitaal berekenen en gewoon contact met de mensen van PolisCentraal. Het beste van twee werelden.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering on-line uw premie berekenen, een offerte of direct de polis aanvragen. Voor het MKB en voor ZZP-ers.

Lage kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering door maatwerk.

Door maatwerk bent u alleen verzekerd voor wat u echt nodig hebt. Geen dubbele verzekeringen of onnodige dekkingen, bijvoorbeeld voor gedragingen van personeel als u geen persioneel heeft. 


Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven, U dekt de aansprakelijkheidsrisico's van uw bedrijf af. Er zijn vele soorten aansprakelijkheidsdekkingen voor bedrijven, zie onder. Vraag bij ons na wat voor uw bedrijf van belang is. Onverzekerde schades kunnen een grote impact op de bedrijfsvoering hebben.

Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. Wij geloven in de waarde van advies en de ondersteuning van gediplomeerde adviseurs.

Als u met uw bedrijf zich concentreert in waar ze goed zijn en zich goed verzekerd weten.


We vergelijken alle maatschappijen, bespreken uw wensen en passen uw offerte aan naar uw wensen. Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail. Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3195444


Onze MKB specialisten helpen u graag!


De situatie van elk bedrijf is verschillend daarom nemen we na de berekening van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering contact met u op om uw situatie in kaart te brengen en de verzekering bespreken. Zo kunnen we u optimaal van dient zijn.


Uw Aansprakelijkheidsverzekering Voor Bedrijven (AVB) verzekeren is een voorwaarde om te kunnen ondernemen.
Poliscentraal, onafhankelijk tussenpersoon, maakt een sterke groei door, de zakelijke klant wenst goede service, bereikbaarheid en vertrouwen.

>> Wanneer heeft de adviseur van uw bank voor het laatst contact met u opgenomen?

 

bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering-vergelijk


De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is belangrijk. U bent dan namelijk verzekerd voor de aansprakelijkheid die u als bedrijf loopt. Het is een uitgebreide dekking die op maat gesneden moet worden. Het is daarom belangrijk dat we contact met u opnemen zodat u met een MKB specialist kunt doornemen of u goed verzekerd bent.

U kunt deze verzekering als losse polis afsluiten, het is ook mogelijk de zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bedrijven in een pakket mee te verzekeren. Dat is vaak goedkoper.
Door goede afspraken met diverse maatschappijen kunnen we zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen tegen een goede prijs en perfecte voorwaarden aanbieden.

De verzekerde hoedanigheid is ook van groot belang. Indien u aangeeft bv als tegelzetter verzekerd wenst te worden is schade veroorzaakt door u tijdens de werkzaamheden die u uitvoert als dakdekker nooit verzekerd.

 

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De belangrijkste verschillen tussen bedrijfsaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ( in het kort AVB) dekt de materiële en letselschade die door de ondernemer zelf of door zijn werknemers wordt veroorzaakt.
Voorbeeld: U stoot een dure vaas om bij uw opdrachtgever of een klant struikelt door uw toedoen, komt naar ten val en loopt daardoor letsel op.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (in het kort BAV) dekt de zuivere vermogensschade (met uw werk) die door de ondernemer of professional in de uitoefening van zijn beroep wordt veroorzaakt.

Zuivere vermogensschade; iedere door een schade-evenement veroorzaakte en in geld uit te drukken achteruitgang van vermogen, die niet veroorzaakt wordt door directe schade aan goederen of letselschade.

Voorbeeld: u maakt een foute berekening of geeft een fout advies waardoor uw klant forse financiële schade lijdt.

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om onder andere de aansprakelijkheidverzekering bedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen in de eerste plaats een goed advies geven.

 

 


99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen

Meer Bedrijfsaansprakelijkheid