• bedrijfsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 

Juist arbeidsongeschiktheidsverzekeringen hebben een goed advies nodig. We hebben het over een zeer belangrijke verzekering met grote belangen en vaak fikse premies. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen worden steeds belangrijker.

Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering is uw adviseur verantwoordelijk voor zijn advies. Dit nemen wij niet licht op, bij geen enkele verzekering!

Wij adviseren u met ons contact op te nemen zodat we vooraf met u kunnen bespreken wat uw wensen zijn, u hoort dan ook wat onze mogelijkheden zijn. Bel; 026-3195444.

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste.

We zijn gespecialiseerd in alle Bedrijfsverzekeringen , voor een  Bedrijfsauto-bestelauto  of een Bedrijfsautoverzekering- personenauto  hebben we wel een zeer lage premie voor u.

 

Premie arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als U zich realiseert dat u zich verzekerd voor een jarenlange hoge uitkering, totaal kan het in de tonnen lopen, zal u de premie wellicht nog (te) hoog vinden. Aanpassing van de premie heeft altijd gevolg voor de dekking. Vele vormen van verzekeren zijn mogelijk, we zoeken naar de best passende arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u!

 

Advies over de arbeidsongeschiktheidsverzekering

De AFM heeft terecht eisen gesteld aan advies. Er dient een gedegen dossier ten grondslag te liggen aan een advies. Even een offerte aanvragen kan dus niet meer. Het is een provisievrij product. U zult dus moeten betalen voor advies en onderhoud. Wij staan garant voor een goed advies,

Toch beseft u dat u de arbeidsongeschiktheidsverzekering eigenlijk wel nodig heeft en dat het tijd is daar serieus aandacht aan te geven. U bent de enige niet.

 

Onderzoek wijst uit dat;

 

80% van de ondernemers in Nederland geen  arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft.

 

De feiten;

  • Als ondernemer heeft u geen vangnet bij arbeidsongeschiktheid.
  • Uw inkomen valt geheel of gedeeltelijk weg bij arbeidsongeschiktheid
  • De betalingen van uw bedrijfskosten komen onder druk
  • Uw privé situatie komt financieel onder druk
  • Lees bij “onder druk” op termijn gewoon geen geld meer

 

Inhoudelijk over de arbeidsongeschiktheidsverzekering

U bent arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval.  In ieder geval kunt u uw werk geheel of gedeeltelijk niet meer uitvoeren. Geen werk geen geld, of minder werk (gedeeltelijk arbeidsongeschikt) minder geld. Zo simpel is het natuurlijk.

Zodra dit het geval is, bent u te laat voor een verzekering. U moet, net als bij andere verzekeringen, de verzekering hebben voordat zich een “schade” voordoet.

  • Wij vinden een arbeidsongeschiktheid een adviesproduct en werken niet mee aan "execution only" bij dit product.
  • U kunt op onze site een berekening maken, dit zien we als uitgangspunt voor een gesprek.
  • Wij vragen een vergoeding voor ons advies, we werken niet met provisie bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. We zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste.

 


99 % star rating
Poliscentraal.nl
Klanten beoordelen Poliscentraal.nl met 9.8/10
Gebaseerd op 249 ervaringen.
9.8 van 10
249 beoordelingen