• bedrijfsverzekering

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekering.

Gewoon de beste bedrijfsverzekering.

Bedrijfsverzekeringen goed en voordelig, on-line af te sluiten.

U krijgt een polis waar alle verzekeringen duidelijk op staan. Alle schadeverzekeringen die u voor uw bedrijf nodig horen bij uw MKB pakket. Dit biedt overzicht.

 

Bereken hier uw premie  

De verzekeringen zijn altijd aan te passen zijn aan de verzekeringsbehoefte van uw bedrijf. DE beste voorwaarden met de scherpste premie, daar staan we voo!

Poliscentraal is de MKB en ZZP specialist voor alle bedrijfsverzekeringen. We hebben bedrijfsadviseurs in dienst die met u contact opnemen na de berekening of offerte. Met alle zakelijke klanten nemen we een paar keer per jaar contact op om te vragen of de bedrijfsverzekering moet worden aangepast. Gewoon voor ons, om te zorgen dat speciaal uw bedrijf goed verzekerd blijft!

Met een goede bedrijfsverzekering loopt u geen onnodige risico's. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en zeker zijn van uw verzekeringen.

We bellen altijd terug na een offerte of aanvraag, zo weet u zeker goed verzekerd te zijn.

vergelijkt alle maatschappijen                  
 direct berekenen
 laagste premie
 beste dekking
perfecte service
 MKB bedrijfsverzekeringen
 ZZP bedrijfsverzekeringen

 

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail.
Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren.

U kunt de premie online berekenen of
direct contact met ons opnemen. 026-3195444.

Een bedrijfsverzekering, een MKB verzekeringspakket, is meer dan de som van delen, meer dan een aantal losse polissen. Na een goed advies is het in feite een schild van veiligheid zijn om uw bedrijf. Het is van belang dat u in geval van schade of wanneer u aansprakelijk gesteld wordt gewoon kunt doorgaan met uw bedrijf.

 

Vast aanspreekpunt. Vaste schadebehandelaar. Geen grote wachttijden bij telefonisch onderhoud. Wel zo handig! We zijn een onafhankelijk AFM-erkend intermediar, gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen.

 

Een aangenaam gevoel bij de samenwerking en de veiligheid die uw bedrijfsverzekeringspakket u geeft. Natuurlijk brengen verzekeringen kosten met zich mee, u weet waarom en waarvoor u betaald en hoe u op ons kunt rekenen.

Een bedrijfsverzekeringspakket is een pakket dat al uw bedrijfsverzekeringen is zich heeft, wij hebben samen met u bekeken hebben welke verzekeringsrisico's er zijn. Uiteindelijk stellen we samen het pakket samen en heeft u een goed gevoel bij het evenwicht aan kosten en de afgedekte risico's.
Naar behoefte is er periodiek onderhoud, maar altijd nemen we een keer per contact op of er veranderingen zijn.
     
           
Een verzekeringspakket houdt in dat wij samen met u bekeken hebben welke verzekeringsrisico's er zijn. Uiteindelijk stellen we samen het pakket samen en heeft u een goed gevoel bij het evenwicht aan kosten en de afgedekte risico's. Naar behoefte is er periodiek onderhoud


Een perfecte prijs/kwaliteit verhouding

 

Direct online uw bedrijfsverzekering berekenen en een offerte vragen of als u dat wenst, afsluiten. Binnen vijf minuten een offerte ontvangen of direct online de verzekering afsluiten.

Als ondernemer zoekt u naar een perfecte prijs/kwaliteit verhouding op het gebied van  zakelijke bedrijfsverzekeringen, een tussenpersoon die voor u de inkoop van uw bedrijfsverzekeringen verzorgt, hulp biedt in geval van schade en advies indien nodig. Polis Centraal biedt het antwoord op al uw vragen betreffende deze  bedrijfsschadeverzekeringen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van  bestelautoverzekeringen, bedrijfsautoverzekeringen, inventarisverzekeringen, inventarisgoederenverzekeringen, geldverzekeringen, alle zakelijke verzekeringen.


Polis Centraal is onafhankelijk

 

Doordat we een goede samenwerking hebben met vele maatschappijen kunnen we u de beste premie bieden voor uw MKB verzekering.


Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een bedrijfsverzekering wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aazngeboden. Bedrijfsverzekeringen zijn een specialiteit die niet alle maatschappijen beheersen

Vergelijk 55 maatschappijen

We mogen ons gelukkig prijzen dat steeds meer bedrijven de weg vinden naar ons. De berdrijfsverzekeringen van Poliscentraal zijn dan ook zeer voordelelig en worden bovendien met een degelijk stuk advies aabgeboden.

Kijk naar onze reviews en laat u overtuigen door onze klanten.Algemene informatie over de overeenkomst

Op de overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.
Voor klachten kan de volgende instantie benaderd worden:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. U kunt ook bellen met (070) 333 89 90,
mailen naar info@kifid.nl of kijken op www.kifid.nl.
Privacy-reglement: De op dit formulier ingevulde persoonsgegevens en de eventueel nog nader over te leggen persoonsgegevens worden opgenomen in de door de maatschappij gevoerde persoonsregistratie. Op deze registratie is een privacy-reglement van toepassing.Voordelen Zekerheidspakket:

 • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, u heeft dus geen kostbare overlap
 • Vrije pakketkeuze, u bepaalt zelf wat u wilt verzekeren en wat niet
 • Het Zekerheidspakket is dagelijks opzegbaar
 • U kiest één eigen risico voor het hele pakket
 • Het eigen risico geldt per schadegeval maar één keer, dus voor alle betrokken verzekeringen samen. Als in een specifieke situatie een hoger eigen risico van toepassing is, dan geldt het hoogste eigen risicobedrag.
 • Pakketkorting al vanaf twee verzekeringen


Op de aanvraag van een schadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken. Hierbij geldt het volgende;

1. Uw bedenktijd is 14 kalenderdagen
2. Uw bedenktijd gaat is 5 dagen na afgiftedatum op de polis.
3. De verzekering heeft een contracttermijn van ten minste een jaar
4. Als u de verzekering ongedaan maakt (eenzijdig), dan is daarmee de verzekering ongeldig. Dit betekent dat wij eventuele schade die u lijdt gedurende de bedenktijd niet vergoeden.

Wij hebben geconstateerd dat verschillende maatschappijen niet altijd aan onze eisen voldoen, wellicht presteert zo`n maatschappij wel voldoende op een ander vlak. Daar er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u echter de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.

 Nieuws MKB & ZZP

 • van ZZP naar MKB
  Van ZZP naar MKB.

  Destijds na de bankencrisis van 2008, nu alweer 10 jaar geleden,  is het aantal  zzp’ers fors toegenomen. Veel mensen hebben er destijds voor gekozen geen uitkering te genieten maar de handen uit de mouwen t...
  lees meer
 • Webwinkel verzekering
   U bent een zelfstandige met een webwinkel en bouwt dagelijks aan het succes van uw bedrijf. Veel heeft u zelf in de hand. U kunt uw bedrijf op internet profileren naar wens. Indien u zzp-er bent heeft u geen personeel en heeft daardoor ...lees meer
 • Beginnende ondernemers.
  Meer dan de helft van de aspirant-ondernemers willen parttime van start.
  Deze helft durft niet direct volledig voor het ondernemerschap te gaan. Zo'n 52 procent van hen wil parttime beginnen met hun onderneming.
  Slechts 29 procen...
  lees meer