Bromfietsverzekering, de goedkoopste

Bromfietsverzekeringen zijn niet allemaal hetzelfde!

Wij bieden u absoluut de beste en goedkoopste bromfietsverzekering

Bromfietsverzekeringen vergelijken en de goedkoopste bromfietsverzekering zoeken hebben wij al voor u gedaan.

Maak een online premieberekening voor uw bromfietsverzekering en vind de best passende bromfietsverzekering! Op Polis Centraal vergelijkt u 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit voor vrijwel alle merken bromfietsen. Kies voor de beste kwaliteit of juist voor de goedkoopste bromfietsverzekering! Bereken nu de premie voor uw bromfietsverzekering!

Dekking bromfietsverzekering

Bij de bromfietsverzekering van Polis Centraal kunt u kiezen uit de wettelijk verplichte WA-Bromfietsverzekering (wettelijke aansprakelijkheid), WA+Beperkt Casco-Bromfietsverzekering (WA-plus) en WA+Casco-Bromfietsverzekering (all risk). Welke verzekering u ook kiest, via Polis Centraal hebt u de garantie dat uw bromfiets goed verzekerd is.

Bereken de laagste premie en sluit online af!

U kunt bij Polis Centraal 55 bromfietsverzekeringen vergelijken en direct veilig online afsluiten! Zo bent u verzekerd binnen 3 minuten! Maak een premieberekening en vind in de module de best passende verzekering.

Bromfietsverzekeringen van Polis Centraal u bent gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bromfietsverzekeringen van Polis Centraal.

WA Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere bromfietsen zoals oldtimers. Met onze WA Bromfietsverzekering verzekert u zich voor schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere bromfietsbezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Plus Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere bromfietsen zoals oldtimers. Met onze WA Plus Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco Bromfietsverzekering

Wij raden de WA Casco Bromfietsverzekering aan voor bromfietsen jonger dan vier jaar. Met onze WA Casco Bromfietsverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Beperkt Casco dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekerd voor vrijwel alle risico`s.