Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Maak een online premieberekening en vind een goedkope rechtsbijstandverzekering! Via de rechtsbijstandverzekering die Polis Centraal in samenwerking met ARAG aanbiedt, kunt u zich verzekeren voor verkeersrechtsbijstand en rechtsbijstand voor particulieren. Bij rechtsbijstand voor particulieren bent u vrijwel overal voor verzekerd!

Zo bent u met deze rechtsbijstandverzekering verzekerd voor rechtshulp bij verkeersongevallen, algemene rechtsbijstand, uitkering bij hoge advocaatkosten, fiscale en juridische conflicten, conflicten met de werkgever, geschillen omtrent de koop en verkoop van een huis en mediation bij echtscheiding. Onze rechtsbijstandverzekering dekt schade wanneer u in conflictsituaties terecht komt.

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de rechtsbijstandverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de rechtsbijstandverzekering van maarliefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste rechtsbijstandverzekering!

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de rechtsbijstandverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de rechtsbijstandverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw rechtsbijstandverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve rechtsbijstandverzekering tegen een gunstige premie.

026 3195 444