Compleet verzekeren bij Polis Centraal

Over ons

Polis Centraal is een middelgroot assurantiekantoor.

Wij zijn een modern assurantiekantoor, we maken gebruik van de huidige digitale mogelijkheden in combinatie met een menselijke behandeling.

Als kantoor hebben we de gewoonte een scherpe premie te zoeken tegen de beste voorwaarden. We zullen nooit uitsluitend naar de premie kijken en daardoor op de dekking inleveren, de ervaring leert dat “uitgeklede” verzekeringsproducten bij schade vaak frustratie opleveren.

We hebben ervoor gekozen ons te specialiseren in de zogenaamde schadeverzekeringen op zowel particulier als zakelijk gebied. Vooral op zakelijk gebied hebben wij veel specialisme in huis. Daarin zijn we echt onderscheidend. Verzekeringen worden u in overleg aangeboden. In overleg met u bepalen we wat voor u van belang is. We willen uw partner zijn in het bepalen wat dient te zijn verzekerd in geval van schade of calamiteiten en wat u zelf wenst te dragen. Het bestaansrecht van uw bedrijf moeten we veilig stellen. Na een gedegen onderzoek waarbij wij uw bedrijf aan een risico analyse onderwerpen volgt een advies. Ons advies daarin krijgt u in de vorm van een voorstel. Het is aan u om dit voorstel geheel of gedeeltelijk over te nemen. Ons doel is dat u zich thuis voelt bij ons kantoor zich ontzorgd voelt op het gebied van verzekeringen.

Natuurlijk is het ook mogelijk een enkele verzekering af te sluiten zonder advies omdat u dat wenst. Zonder een algeheel advies kunnen we dan ook niet worden aangesproken op schades die niet direct verband houden met de enkele lopende verzekering.

Wat doen we niet?

Waar we ons niet in gespecialiseerd hebben geven we ook geen advies over. U kunt bij ons niet terecht voor hypotheken, pensioenen of zaken die te maken hebben met levensverzekeringen, lijfrentes of spaarproducten. Als kantoor hebben wij overigens nooit zelf woekerpolissen afgesloten, dit soort producten passen niet bij onze filosofie.

Polis Centraal treedt op als tussenpersoon en maakt een premievergelijking tussen beschikbare verzekeringen bij zo’n 55 verzekeringsmaatschappijen. Wij zoeken niet alleen naar de goedkoopste premie maar we zoeken ook naar verzekeringen met uitgebreide polisvoorwaarden, een uitgebreide dekking en een beperkt eigen risico. Toch gaat het bij verzekeren ook vaak om een lage verzekeringspremie. Daarom hebben wij in onze vergelijking vooral goedkope verzekeraars opgenomen.

Ons telefoonnummer is: 026-3195444. Ons mailadres is: info@poliscentraal.nl.

Polis Centraal biedt schadeverzekeringen aan particulieren voor vrijwel alle objecten. Daarnaast bieden we verzekeringen voor bedrijven en ZZP-ers. Door het vergelijken van premies willen wij iedereen een nieuwe schadeverzekering aanbieden met een concurrerende premie. Veel van onze cliënten kiezen voor een complete verzekeringspolis omdat het eenvoudig, overzichtelijk en goedkoper is.

Op de aanvraag van een schadeverzekering is een bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat u, nadat u de polis en de polisvoorwaarden heeft ontvangen, de verzekering ongedaan kunt maken. Hierbij geldt het volgende:

1. Uw bedenktijd is 14 kalenderdagen.

2. Uw bedenktijd gaat in 5 dagen na afgiftedatum op de polis.

3. De verzekering heeft een contracttermijn van ten minste een jaar.

4. Als u de verzekering ongedaan maakt (eenzijdig), dan is daarmee de verzekering ongeldig. Dit betekent dat wij eventuele schade die u lijdt gedurende de bedenktijd niet vergoeden.

55 maatschappijen met hun specialismen

Vergelijkingen op basis van prijs en kwaliteit

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aangeboden.

55 maatschappijen

Wij hebben 55 maatschappijen die na voorselectie zijn toegetreden bij Polis Centraal. Verschillende maatschappijen voldoen niet aan onze eisen en zijn daarom niet opgenomen.  Omdat er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.

Al deze maatschappijen hebben hun eigen specialismen waar wij gebruik van kunnen maken. Bij een berekening of vergelijking bieden we de maatschappijen aan die het gevraagde product bieden, de prijs / kwaliteitsverhouding van het product goed is en de afhandeling van aanvragen, mutaties en schades goed zijn. In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat we u maar een enkele maatschappij aanbieden, dit wanneer het een uitzonderlijk product is.

026 3195 444