Motorverzekering

Motorverzekeringen: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit.

Uw motorfiets verzekeren is online mogelijk, ook een offerte voor uw motorfietsverzekering verzorgen wij.

Absoluut de goedkoopste motorverzekering door een goed en normaal bereikbaar bedrijf met prima service. Bij Polis Centraal kunt u motorverzekeringen vergelijken op prijs en kwaliteit. Verschillende motorverzekeringen vergelijken, een kwalitatieve verzekering vinden en niet te veel betalen, wie wil dat nu niet?

Polis Centraal biedt u in samenwerking met De Europeesche goedkope motorverzekeringen met een uitstekende dekking.

Maak een online premieberekening en laat ons een goedkope verzekering voor uw motor vinden. Bij de motorverzekeringen met opzittenden-verzekering van Polis Centraal kunt u kiezen voor de wettelijk verplichte verkeersverzekering, de Beperkt Casco dekking (wa plus) en Casco dekking (all risk). Welke verzekering u ook kiest, via Polis Centraal hebt u de garantie dat uw motor goed verzekerd is. Veiligheid voorop!

Polis Centraal introduceert, samen met ASR, de Rij Veilig app: een app die de afleidende functies van je smartphone blokkeert als je sneller dan 15 kilometer per uur beweegt. Met de app willen we een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. De app is beschikbaar voor Android-gebruikers en gratis te downloaden. Een extra service voor bij uw autoverzekering.

De helft van alle Nederlanders heeft een smartphone. En die wordt veelvuldig gebruikt, ook achter het stuur. De verleiding om tijdens het rijden binnenkomende WhatsApp-, sms- en internetberichten te lezen is voor veel automobilisten en motorrijders moeilijk te weerstaan. Een verleiding die kan leiden tot gevaarlijke en soms zelfs dodelijke situaties op de weg. Onderzoek wijst uit dat bijna een kwart van de auto-ongelukken wordt veroorzaakt doordat de bestuurder afgeleid is. Vaak door het bedienen van een telefoon.

Dekking motorverzekering

Absoluut de goedkoopste motorverzekering door een goed en normaal bereikbaar bedrijf met prima service. Met de motorverzekeringen van Polis Centraal bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten motorverzekeringen van Polis Centraal.

WA Motorverzekeringen

Wij raden WA Motorverzekeringen aan voor motoren ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere motoren zoals oldtimers. Met onze WA motorverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere motorbezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Plus Motorverzekeringen

Wij raden de WA Plus Motorverzekeringen aan voor motoren van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere motoren zoals oldtimers. Met onze WA Plus Motorverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm en botsen met loslopende dieren.

WA Casco Motorverzekeringen

Wij raden de WA Casco Motorverzekeringen aan voor motoren jonger dan vier jaar. Met onze WA Casco Motorverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekerd voor vrijwel alle risico`s.

026 3195 444