MKB-verzekering

MKB-Bedrijfsverzekeringen vergelijken.

MKB-verzekeringen zijn voor het midden en klein bedrijf even belangrijk als dat ze nodig zijn voor ZZP of voor de hele grote bedrijven.

Na een goed verzekeringsadvies hoeft u geen zorgen hoeft te maken of de verzekeringen voor uw bedrijf wel in orde zijn.

Een MKB-verzekering zal op lange termijn zijn vruchten afwerpen, iedereen heeft ooit zijn bedrijfsverzekering nodig na een schade. Wanneer uw bedrijf een schade veroorzaakt heeft of is overkomen, is het prettig om goed verzekerd te zijn. Zo bieden we een verzekering aan voor een Bedrijfsautoverzekering, gewoon keuze uit 20 maatschappijen.

Er zijn veel goede maatschappijen waar wij zaken mee doen. Omdat er veel factoren zijn die bepalen of u goed verzekerd bent is het belangrijk een ​​verzekeringsmaatschappij te selecteren die begrijpt welk type bedrijf u heeft.

Wij vergelijken de beste verzekeringsmaatschappijen voor u.

1. ASR

Dit bedrijf is een samenvoeging van vele maatschappijen zoals Stad Rotterdam, AMEV en Generali.

Wij bieden de bedrijfsverzekeringen voor MKB en ZZP van ASR aan omdat ze een ​​op maat gemaakt verzekeringsplan voor uw bedrijf te hebben, of u nu een bedrijfspandverzekering, inventaris goederen verzekering, een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of een autoverzekering nodig hebt.

2. Allianz

Poliscentraal werkt ook samen met Allianz. We bieden u de mogelijkheid om ook offertes van bedrijfsverzekeringen aan te vragen per specifieke bedrijfstype. U kunt ook live chatten met een specialist om beleid te vinden dat voldoet aan uw specifieke zakelijke behoeften. We vergelijken ook uw Vrachtautoverzekering.

3. Nationale Nederlanden

Op basis van de locatie van uw bedrijf, het aantal fulltime en parttime werknemers en of u een bestaand beleid hebt, maakt Polis Centraal offertes voor een breed scala aan zakelijke verzekeringspolissen. Als u meer wilt weten over een bepaald type verzekering, kunt u ons altijd mailen of bellen. Zo ook een Vrachtautoverzekering tegen een zeer scherpe premie!

4. Klaverblad

Deze verzekeringsmaatschappij is bekend van particuliere verzekeringen. Wist u dat Klaverblad ook zeer scherpe tarieven heeft voor bedrijfsverzekeringen voor het MKB? Ook verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid, algemene bedrijfsaansprakelijkheid, bedrijfspandverzekering, goederen  inventarisverzekeringen en bedrijfsvoertuigenverzekeringen.

5. de Goudse verzekeringen

Voor MKB verzekeringen kunt u goed terecht bij de Goudse. De Goudse heeft een uitgebreide lijst met mogelijke dekkingen vanaf dat u start als ZZP-er tot u een grote MKB-er bent.

We kunnen u gedetailleerde informatie geven om beslissingen te nemen en te bepalen wat bij uw behoeften past.

6. Rechtsbijstand verzekeringen ARAG en de DAS.

Deze twee maatschappijen geven u de mogelijkheid uw bedrijfsrechtsbijstandverzekering perfect te regelen. Elke  MKB-er een ZZP-er heeft eigenlijk wel de steun van rechtsbijstandsverzekering.

7. Reaal

Ook Reaal biedt de mogelijkheid van zakelijke verzekeringen. Reaal heeft meerdere goede zakelijke verzekeringen. Wij nemen zeker ook Reaal mee in ons vergelijk.

8. Avero

Alle vragen met betrekking op uw MKB verzekeringsbehoefte over uw branche, werknemersverzekeringen kunt u stellen aan Polis Centraal , u kunt met bijna alle soorten verzekeringen die u nodig zou kunnen hebben terecht bij Avero. De mogelijkheid om optioneel uw specifieke situatie aan te passen. Elke offerte wordt vergezeld door een duidelijke beschrijving en aanbevelingen.

Dit zijn een paar van de grotere MKB verzekeribngsmaatschappijen waar we mee samenwerken. Om ze nu allemaal op te noemen is wat teveel.

026 3195 444