Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarhedenverzekering: vergelijk 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit

Maak een online premieberekening voor uw kostbaarhedenverzekering en vind een goedkope kostbaarhedenverzekering! Met de kostbaarhedenverzekering die Polis Centraal in samenwerking met VKG aanbiedt zijn uw kostbaarheden verzekerd voor onder meer brandschade en diefstal. Onze kostbaarhedenverzekering is een verstandige aanvulling op de inboedelverzekering omdat deze de uitzonderingen, vaak dure zaken, wel verzekert.

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de kostbaarhedenverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de kostbaarhedenverzekering van verschillende maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste kostbaarhedenverzekering!

Lees de polisvoorwaarden kostbaarhedenverzekering

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de kostbaarhedenverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de kostbaarhedenverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw kostbaarhedenverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve kostbaarhedenverzekering tegen een gunstige premie.

026 3195 444