Koeriersverzekering

Koeriersverzekeringen.

Wij doen het gewoon nog, u verzekeren!

We hebben een unieke mogelijkheid voor ZZP-ers.

Bestelautoverzekering voor ZZP koeriersbedrijven en MKB koeriersdiensten: Koeriersautoverzekering

Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3195444

Maak een berekening, vul in dat u koerier bent (tijdgevoelige goederen)  en we nemen altijd contact met u opnemen om uw situatie in kaart te brengen en de verzekering bespreken.

Wij zijn specialist in zowel ZZP koeriersverzekingen als voor MKB koeriersdiensten. Koeriersautoverzekering voor alle koeriersbedrijven. Wij verzorgen alle koeriersbestelautoverzekering bent.

Hieronder kunt u een berekening maken indien u personeel in dienst heeft. Absoluut de laagste premie met de beste voorwaarden. Wij verzekeren u zeer graag!

Hierboven kunt u als ZZP-er een berekening maken.

Hieronder kunt u als MKB-bedrijf met personeel een berekening maken.

Koeriersverzekering voor het MKB met personeel

MKB-Koeriersverzekering voor bedrijven met personeel

Goedkoopste koeriersverzekeringen voor het MKB. Nederland dekking!

Wij zijn gespecialiseerd in MKB-koeriersbedrijven. Wie bieden naast de bedrijfsautoverzekering ook verzekeringen aan voor bedrijfsaansprakelijkheid, transportverzekeringen, inzittendenverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen etc.

Ook voor transportbedrijven en verspreidingsdiensten.

bereken MKB uw premie!

De premie voor MKB-ers met personeel, een offerte of direct de polis aanvragen.

Informatie bestelautoverzekeringen voor koeriersbedrijven

Koeriersverzekering, koeriersauto verzekeren bedrijfsauto koerier verzekeren koeriersbestelauto verzekering. verspreidingsdienstverzekering, koeriersauto verzekeren koeriersdienstverzekeringen.

Als koeriersbedrijf rijdt u rond met pakjes of pakketten die u geacht wordt te bezorgen. Een autoverzekering voor een bedrijf zoals u heeft is in de regel moeilijk te vinden. In het verleden hebben koeriersbedrijven personeel in dienst gehad dat erg veel schade veroorzaakte.

Nog steeds hebben de meeste maatschappijen geen mogelijkheden voor koeriersbedrijven. Dit komt omdat de meeste maatschappijen enkel terug kijken naar resultaten uit het verleden. Wij hebben hierover met een aantal maatschappijen overleg gehad.

De koeriersverzekeringen bij ons zijn dus wat anders in elkaar gestoken. Enerzijds hebben we de speciale ZZP koeriers verzekering voor u. Als eigenaar van het voertuig gaan we ervan uit dat u voorzichtig met uw eigendom omgaat. Als ZZP-er hebben we dus een speciale premie.

Voor het kleine MKB-bedrijf tot vijf voertuigen hebben we ook een mogelijkheid gevonden. Bij de MKB-polis is wel een eigen risico van 750 Euro op Het (beperkt) casco gedeelte.

Bij de autoverzekering van Polis Centraal kunt u kiezen uit drie dekkingen:

  • De wettelijk verplichte WA Autoverzekering,
  • De Beperkt Casco Autoverzekering (WA Plus),
  • WA Casco Autoverzekering (All-risk).
026 3195 444