Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering

Absoluut de laagste premie voor uw kampeerauto bij een normaal bedrijf met goede service. Bij ons de goedkoopste, beste een voordeligste kampeerautoverzekeringen online afsluiten.

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail. Telefonisch beschikbaar tijdens kantooruren. 026-3195444

Wij vergeleken vergeleken 55 verzekeringen op prijs en kwaliteit Maak een online premieberekening voor uw kampeerautoverzekering en vind een verzekering die bij u past!

Polis Centraal biedt in samenwerking met een aantal verzekeringsmaatschappijen een kampeerautoverzekering die volledig én goedkoop is. Bij Polis Centraal kunt u kiezen uit drie verschillende dekkingen: de wettelijk verplichte WA Kampeerautoverzekering, de WA Beperkt Casco Kampeerautoverzekering (WA Plus) en de WA Casco Kampeerautoverzekering (All-risk). Polis Centraal verzekert bijna alle merken kampeerauto`s en vrijwel alle types. U kunt direct een premieberekening maken voor uw kampeerautoverzekering. Bent u content met de aangeboden premie, dan kunt u direct een polis voor uw kampeerauto aanvragen.

Dekkingen kampeerautoverzekering

Met de Kampeerautoverzekering van Polis Centraal bent u gegarandeerd goed én voordelig verzekerd. Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten kampeerautoverzekeringen van Polis Centraal.

WA Kampeerautoverzekering

Wij raden de WA Kampeerautoverzekering aan voor kampeerauto`s ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere kampeerauto`s zoals oldtimers. Met deze verzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Kampeerautoverzekering

Wij raden de WA Beperkt Casco Kampeerautoverzekering aan voor kampeerauto`s van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere kampeerauto`s zoals oldtimers. Met onze WA Plus Kampeerautoverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco Kampeerautoverzekering

Wij raden de WA Casco Kampeerautoverzekering aan voor kampeerauto`s jonger dan vier jaar. Met deze verzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico`s.

Importkentekens: de Goudse en Generali zijn de afgelopen periode geregeld geconfronteerd met fraude bij geïmporteerde auto’s. Om deze reden accepteren beide maatschappijen dit soort voertuigen niet meer.

026 3195 444