Huispakket particulier

pakketverzekering huispakket

Maak een online premieberekening voor al uw verzekering voor thuis en vind een goedkope verzekering! Met deze verzekering van Polis Centraal bent u bv verzekerd bij invaliditeit en overlijden als gevolg van ongevallen op het werk en in uw vrije tijd. U kunt alle verzekerningen die u nodig heeft.

Uitgebreide dekking, lage kosten

Bij het selecteren van de ongevallenverzekering hebben we nadrukkelijk gekeken naar een uitgebreide dekking, een laag eigen risico en vooral een lage prijs. We willen u een verzekering aanbieden waarvoor u niet te veel betaalt! Polis Centraal vergelijkt de ongevallenverzekering van maarliefst 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit. Zo helpen we ú bij het vinden van de beste en de goedkoopste ongevallenverzekering!

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair. Het is onze specialiteit om de ongevallenverzekering te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij willen ú in de eerste plaats een goed advies geven. Onze specialisatie op het gebied van de ongevallenverzekering is gewenst omdat een verkeerd advies de dekking zomaar ongedaan kan maken! De specialisten van Polis Centraal weten waar zij op moeten letten bij het vergelijken van úw ongevallenverzekering. Dat levert aantrekkelijke voordelen op, zoals een kwalitatieve ongevallenverzekering tegen een gunstige premie.

026 3195 444