Horeca-verzekeringen

Verzekering voor horecabedrijven.

Alle bedrijven hebben een goed verzekeringsadvies nodig. Ook uw horecabedrijf heeft een goede verzekering nodig. U berekent op onze site eerst de premie, als de premie u bevalt vraagt u een offerte aan of zelfs direct de polis.

Als startend bedrijf krijgt u starterskorting om van de grond te komen.

Wij nemen contact met u op, bespreken uw gegevens en komen desgewenst langs bij uw bedrijf om ter plekke de situatie te bekijken.

Het gaat erom risico’s op een effectieve manier af te dekken en uw personeel en uzelf zekerheid te bieden bij ziekte.

U staat voor ingewikkelde keuzes die een grote impact op de bedrijfsvoering kunnen hebben. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is dan onontbeerlijk. Wij geloven in de waarde van advies en ondersteunen adviseurs. Een bedrijf moet zich kunnen concentreren in waar ze goed zijn en zich goed verzekerd weten.

Tip; bij ons is opzicht wel meeverzekerd!

 

Maak een berekening voor je bedrijf en we zullen contact met u opnemen om uw situatie in kaart te brengen en de verzekering bespreken.

U kunt ook uw bedrijfswagen bij ons verzekeren, klik op ; BESTELAUTOVERZEKERING

 

Specialist in alle horecaverzekeringen voor alle horecabedrijven. Horecaverzekering: gewoon de beste dekking tegen een prima premie.

Er zijn meerdere maatschappijen die zich min of meer hebben gespecialiseerd in horeca verzekeringen. Bij de meeste maatschappijen is OPZICHT uitgesloten.

Bij ons niet. Opzicht is een zeer belangrijk onderdeel voor de HORECA. Let hier goed op!!

De situatie van elk bedrijf is verschillend daarom nemen we na de berekening voor de horecaverzekering contact met u op om uw situatie in kaart te brengen en de verzekering bespreken. Zo kunnen we u optimaal van dient zijn.

Een restaurantverzekering, cataringverzekering, friteszaakverzekering of een andere horeca berekenen lastig? Bij ons niet, wij maken het U graag zo gemakkelijk mogelijk.

Tijdens de online berekening voor een restaurantverzekering, cateringverzekering voor elk horeca bedrijf hebben we een oplossing, alles staat helder op een rij en dit helpt U met kiezen en afsluiten. We bellen je altijd terug na een aanvraag of offerteverzoek. Onze experts staan klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen. we zijn perfect bereikbaar tijdens kantooruren, dan zijn onze specialisten voor u aanwezig.

Uitgebreide dekking, lage kosten.

We mogen ons gelukkig prijzen dat steeds meer horecabedrijven de weg vinden naar ons. De bedrijfsverzekeringen van Poliscentraal die we u aanbieden zijn dan ook zeer voordelig en worden bovendien met een zeer degelijk stuk advies aangeboden.

Polis Centraal voor onafhankelijk verzekeringsadvies.

Horeca verzekeringen direct bij u afsluiten zoals uw restaurantverzekering. Voor alle bedrijven werkzaam in de horeca een verzekering.

“We zijn specialist in alle horeca verzekeringen.”

U kunt uw bedrijf vinden door uw postcode huisnummer in te voeren. Daarna wijst het zichzelf. Bent u een starter of wordt uw bedrijf niet gevonden op de postcode? Kies dan uw bedrijf bij trefwoord.

U kunt diverse dekkingen toevoegen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, inventarisgoederen, vervoer eigen goederen, bestelauto, personenauto zakelijk. verkeerschade medewerkers is een zeer belangrijk onderdeel. Indien personeel voor u op pad gaat is de verkeerschade medewerkers horeca onmisbaar.

We verzekeren; hotels, cateraars verzekeringen voor een koffiebar verzekeringen voor;

barista cafe, restaurant verzekering cafe eethuis broodjeszaak pannekoekenhuis pannenkoekenhuis friteszaak brasserie eetcafé lunchroom snackbar pizzeria bistro fusionrestaurant wokrestaurant sushibar grieksrestaurant chineesrestaurant Fransrestaurant Indiaasrestaurant Indonesischrestaurant toko Argentijnsrestaurant Mexicaansrestaurant afhaalrestaurant specialiteiten restaurant tappasrestaurant theehuis balkanrestaurant thaisrestaurant Horeca MKB verzekeringen zijn onze specialiteit. Bed and breakfast bed&breakfast verzekeringen, bodegaverzekering, conferentieoordenverzekering, pensionverzekering, astrandtentexploitantverzekering, wijnbarverzekering. societeitverzekering,

Horeca verzekeringspakket
Ons horeca product is ontwikkeld door jarenlange ervaring in de Horeca branche. Horecaondernemers verschillen erg van elkaar, er bestaat geen standaardconcept.  Een hotel loopt bijvoorbeeld andere risico’s dan een broodjeszaak of een espressobar. In ons pakket zijn diverse verzekeringsmogelijkheden.  Het pakket bestaat uiteindelijk enkel met de horecaverzekeringen die u specifiek nodig heeft.

 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • Opzicht
 • Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)
 • Milieuschadeverzekering
 • Verkeersschadeverzekering voor medewerkers (WEGAM)

bedrijfsrechtsbijstand

 • Rechtsbijstandverzekering Bedrijven

bedrijfseigendommen

 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering en koelschade
 • Computer-/Elektronicaverzekering
 • Geldverzekering
 • Glasverzekering
 • Gebouwverzekering

Bedrijfscontinuïteit

 • Bedrijfsschadeverzekering
 • Doorlopende Evenementen

Informatie horeca verzekeringspakket

U zet zich als horecaondernemer dag in dag uit in om uw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dat biedt volop uitdagingen, maar brengt ook risico’s met zich mee. U weet dat u zich moet verzekerenen en ongetwijfeld heeft u daarom een aantal verzekeringen afgesloten. Maar weet u zeker dat alle risico’s goed zijn afgedekt en u niet te veel betaalt? Dat alles nog goed aansluit op uw huidige situatie?

Als u zeker wilt weten dat alles goed is geregeld, bent u bij ons aan het juiste adres. Als onafhankelijke adviseurs kunnen wij u namelijk een oplossing bieden die helemaal is toegesneden op uw activiteiten:

BedrijfsImpulz Online voor de horeca. Uw voordeel In één keer verzekerd voor vrijwel al uw bedrijfsrisico’s.

 • Snelle en goede schadeafwikkeling.Dé oplossing voor de horecabrache.
 • Pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%.
 • Niet alleen uw vaste medewerkers zijn verzekerd, ook uitzendkrachten en medewerkers met een nul-urencontract. Alles is snel en eenvoudig geregeld, u hoeft slechts enkele vragen te beantwoorden. Als u aan de voorwaarden voldoet wordt u geaccepteerd zonder nadere inspectie. Uitgebreide dekkingen, specifiek voor uw branche
 • Gratis garderobedekking tot € 1.000,- voor spullen van uw gasten bij de aansprakelijkheidsverzekering.
 • Schade door een lekkende tapinstallatie is verzekerd bij de inventaris/goederenverzekering, ook het verlies van de weggevloeide drank.
 • De verbeteringen die u als huurder aan uw bedrijfsgebouw heeft aangebracht zijn gratis meeverzekerd tot € 10.000,- bij de inventaris/goederenverzekering.
 • Koelschade is gratis meeverzekerd tot € 5.000,- bij de inventaris/goederenverzekering. Professioneel advies U kuint een berekening maken of vragen of wij geheel vrijblijvend uw huidige verzekeringen tegen het licht willen houden.

Zijn alle belangrijke risico’s afgedekt? Zijn er onnodige overlappingen?

Zijn de voorwaarden wel optimaal? Wij brengen alle belangrijke risico’s voor u in kaart.

U bepaalt zelf welke risico’s u wilt afdekken en welke u zelf wilt nemen. U houdt uiteraard volledig de regie!

 • MKB pakket uitgebreid met a.s.r.
 • Ons zakelijke productassortiment is uitgebreid met het a.s.r. Voordeelpakket Bedrijven. Dit pakket bevat vrijwel alle schadeverzekeringen die nodig zijn om de bedrijfscontinuïteit van uw klant te waarborgen.
 • De belangrijkste voordelen van het Voordeelpakket
 • Het pakket bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee u uw klant een verzekering op maat kunt bieden. Bovendien is er per branche een vaste pakketkorting van toepassing.
 • Het Voordeelpakket Bedrijven bestaat uit de volgende verzekeringen:
 • Gebouwen en bedrijfsmiddelen: Bedrijfsgebouw, Inventaris/goederen, Glas, Reconstructiekosten, Extra kosten en Computer/Electronica
 • Bedrijfsschade
 • Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven
 • Rechtsbijstand voor bedrijven
 • Eigen vervoer
026 3195 444