Contact opnemen met Polis Centraal

Voor vragen en opmerkingen aan Polis Centraal belt u tijdens kantooruren naar 026 3195444. U wordt direct te woord gestaan door een van onze medewerkers. Briefpost kunt u sturen naar Polis Centraal  – Utrechtseweg 163
– 6862 AJ Oosterbeek. U kunt ook een e-mail sturen.

Contactpagina

Vergelijk 55 maatschappijen op prijs en kwaliteit

Vergelijkingen op basis van prijs en kwaliteit

Polis Centraal is een onafhankelijk intermediair/tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit houdt automatisch in dat u in alle vrijheid een product wordt aangeboden dat wij zowel op premie als op kwaliteit getest hebben. Uitdrukkelijk wordt u niet een vergelijking van alle verzekeringsmaatschappijen aangeboden.

Vergelijk 55 maatschappijen

Wij vergelijken 55 maatschappijen die na voorselectie zijn toegetreden bij Polis Centraal. Verschillende maatschappijen voldoen niet aan onze eisen en zijn daarom niet opgenomen.  Omdat er in Nederland enige honderden verzekeringsmaatschappijen en volmachten zijn begrijpt u dat we u deze niet allemaal kunnen en willen aanbieden. We bieden u de mogelijkheid een objectieve berekening te maken van onze selectie van meer dan 55 maatschappijen.

 

% star rating
026 3195 444