Bedrijfsautoverzekering

Bestelwagenverzekering berekenen

Uw bestelwagen wilt u betaalbaar en goed verzekeren. U kunt bij Polis Centraal bestelwagenverzekeringen vergelijken en online de premie berekenen. Op deze manier kunt u een verzekering kiezen die bij u past.

Een bestelwagen kunt u op de volgende manieren verzekeren:

  • De verplichte WA verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid)
  • Een WA + Beperkt casco verzekering. Hierbij is o.a. brand, diefstal, ruitbreuk, stormschade en schade t.g.v. overstekend wild gedekt.
  • Een WA + Volledig casco dekking, dit heette vroeger All Risks.

We geven u graag de laagste premie tegen de beste voorwaarden. Wij maken graag een uitgebreide premievergelijking voor u. Op deze manier bent u er zeker van dat uw bestelwagen tegen de scherpste premie en beste voorwaarden verzekert is.

We vergelijken alle maatschappijen. Omdat elk bedrijf zijn bestelwagens verschillend gebruikt is het voor u van groot belang de juiste bestelwagenverzekering te hebben. Zodra de aanvraag of offerte van uw bestelwagenverzekering binnen is nemen we contact met u op en bespreken we uw berekening. U kunt ook vooraf bellen en vragen om informatie of we doen de berekening samen.

bestelwagen verzekeren

Een WA bestelwagenverzekering dekt alle schades die u bij anderen veroorzaakt met uw voertuig.
Een WA Beperkt Casco bestelwagenverzekering is als de WA verzekering met als extra brand, diefstal, ruitbreuk, stormschade en aanrijding met wild.
Een WA Volledig Casco dekking bestelwagenverzekering (all risks) gaat nog een stap verder en verzekerd ook schade aan uw eigen voertuig veroorzaakt door uzelf.

Meer dan alleen bestelwagenverzekeringen

U kunt bij ons een online berekening maken voor vele verzekeringen. Wij zijn echter geen standaard online-assurantie kantoor. Wij zijn een bedrijf dat gebruik maakt van de digitale mogelijkheden in combinatie met persoonlijk contact. U wordt namelijk teruggebeld na een offerte of aanvraag. De menselijke maat is voor ons het belangrijkste, we voelen ons verantwoordelijk voor uw verzekering.

We zijn gespecialiseerd in alle Bedrijfsverzekeringenvoor een Aansprakelijkheidsverzekeringbedrijven of een Rechtsbijstandsverzekering bedrijven hebben we een zeer lage premie voor u. Het is wellicht verstandig een inventaris-goederenverzekering bij uw zakelijke-opstalverzekering af te sluiten. U kunt overigens desgewenst een volledig MKBpakket bij ons afsluiten.

Extra scherpe tarieven voor bestelwagenverzekeringen

Door goede afspraken met diverse verzekeringsmaatschappijen die bestelwagenverzekeringen aanbieden, hebben we de mogelijkheid extra korting te geven op uw bestelwagenverzekering. Deze korting komt u ten goede! Het grote voordeel op uw bestelwagenverzekering hangt wel samen met een strikt acceptatiebeleid. We bellen we u altijd terug om de bestelwagenverzekering te bespreken.

Altijd beschikbaar voor advies. Bel of mail ons!

Voordelen van Polis Centraal

 Vergelijk alle maatschappijen voor bedrijfswagen verzekeringen
 Direct berekenen
 Laagste premie
 Beste dekking
✓ Vrachtautoverzekering
 Bedrijfspakketverzekering
 Collectiviteitskorting vanaf 6 voertuigen
 Telefonisch bereikbaar

Polis Centraal heeft bestelwagenverzekeringen met de laagste premie! Dit komt door onze extra collectiviteitskorting.

Bestelwagenverzekeringen zakelijke of privé

Polis Centraal is specialist in zakelijke bestelwagenverzekeringen. Bij ons kunt u alle zakelijke personenautoverzekeringen vergelijken en de goedkoopste zakelijke autoverzekering voor bijvoorbeeld uw vertegenwoordiger uitzoeken. Wij bieden extra korting voor collectieve contracten!

U kunt een bestelwagen ook bij ons verzekeren als u de bestelwagen particulier wenst te verzekeren. Bereken nu de premie voor uw bestelwagen bij particulier gebruik.

Bestelwagenverzekering informatie

Welke verzekering moet u hebben voor uw bestelwagen? Een WA verzekering of een WA CASCO dekking? Hieronder geven wij uitleg over de drie soorten bestelwagenverzekeringen van Polis Centraal voor ZZP en het MKB. Zelfs een particuliere verzekering behoort tot de mogelijkheden!

WA Bestelwagenverzekering

Wij raden de WA Bestelwagenverzekering aan voor bestelwagens ouder dan acht jaar, met uitzondering van bijzondere bestelwagens zoals oldtimers. Met onze WA bestelwagenverzekering verzekert u zich tegen schade die u aan derden veroorzaakt met uw voertuig. Iedere autobezitter die de weg op gaat is verplicht om in ieder geval een WA verzekering af te sluiten.

WA Beperkt Casco Bestelwagenverzekering

Wij raden de WA Plus Bestelwagenverzekering aan voor bestelwagens van vier tot acht jaar oud, met uitzondering van bijzondere bestelwagens zoals oldtimers. Met onze WA Plus Bestelwagenverzekering verzekert u zich naast de WA ook voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsen met loslopende dieren en ruitbreuk.

WA Casco Bestelwagenverzekering

Vaak leest u dat wordt aangeraden voertuigen ouder dan vier of vijf jaar niet meer WA Casco te verzekeren. Dit is een wel erg simpel advies, wij vinden dat deze keuze afhankelijk is van de premie in verhouding met de waarde van de auto en of u bij totaalverlies door een schade het geld heeft een vergelijkend voertuig te kopen.

Met onze WA Casco Bestelwagenverzekering verzekert u zich naast de WA en WA Plus dekking ook voor schade die veroorzaakt wordt aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan en slippen. U bent via Cascodekking verzekert voor vrijwel alle risico’s.

 Dekking  WA  WA +
Beperkt casco
 WA+
Volledig casco
 Schade aan anderen  X  X  X
 Brand  X  X
 Diefstal, inbraak,   joyriding  X  X
 Ruitbreuk  X  X
 Botsing loslopende     dieren  X  X
 Storm, hagel,   overstroming  X  X
 Botsen en omslaan  X
 Aanrijding  X
 Te water raken  X
 Vandalisme  X
 Slippen  X

Heeft u vragen? Of wilt u graag advies?

Wij zijn tijdens kantooruren altijd beschikbaar voor vragen of advies. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 026-3195444 of door een mail te sturen. U kunt ook gelijk uw premie berekenen voor het verzekeren van uw bestelwagen door op de onderstaande knop te klikken.

026 3195 444