ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Vergelijk alle belangrijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP-ers. Polis Centraal zet alle ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen en MKB aansprakelijkheidsverzekeringen overzichtelijk voor u op een rij.

Als bedrijf kunt u aansprakelijk worden gesteld. Een ZZP aansprakelijkheidsverzekering heeft u nodig als u aansprakelijk wordt gesteld. U loopt een flink risico als u dan geen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt.

Een zakelijke ZZP-verzekering is nodig omdat particuliere verzekeringen geen zakelijke schades dekken. Heel vervelend als u hier pas achter komt als het te laat is. U hoeft natuurlijk niet alles te verzekeren, alleen schades die te groot zijn om zelf te betalen zijn goed om te verzekeren. Door te kiezen voor een hoog eigen risico kunt u de premie wat verlagen.

Verzekeringspremie vergelijken?

Bij Polis Centraal maken wij graag een premievergelijking voor uw  ZZP-ers en MKB-ers aansprakelijkheidsverzekeringen.

Een zelfstandig ondernemer (ZZP’er) heeft minder rechten dan een particuliere consument. De wet beschermt de particuliere consument veel beter dan de ondernemer. U dient zich te realiseren dat u dit zelf moet regelen.


“De vraag is niet of u zich moet zich verzekeren, maar wat u moet verzekeren.”


Het doel van zakelijke verzekeringen afsluiten is dat uw bedrijf niet in gevaar komt bij schade. Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Onze taak is u de beste mogelijkheden aan te bieden. Pas bij schade komt u er achter of u goed verzekerd bent, u kunt dus door een enkele schade jaren voor niets hard gewerkt hebben. Dat is wat wij willen voorkomen.

Externe risico’s.

Externe risico’s zijn externe gebeurtenissen die tot schade kunnen leiden. Polis Centraal is onafhankelijk tussenpersoon op het gebied van ZZP Aansprakelijkheidsverzekeringen. Onze zakelijke klanten wensen een goede service, bereikbaarheid en vertrouwen. Wij nemen dan ook regelmatig contact met u op om ervoor te zorgen dat alle verzekeringen “bij de tijd” blijven.

ZZP Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

De AVB dekt aansprakelijkheid voor schade aan zaken en/of personen door u, uw personeel of door de door u geleverde goederen. Dit naar uw eigen keuze en mogelijkheden. Het is dus niet voldoende dat er schade is, uw bedrijf, de verzekerde, moet voor die schade aansprakelijk zijn en de schade moet het gevolg zijn van zaakschade en/of personenschade. De AVB is een belangrijk onderdeel van het ZZP Pakket.

ZZP / MKB Gebouwen verzekering

Een bedrijf heeft baat bij het in stand houden van het bedrijfsgebouw. Dit risico dient te worden afgedekt door een gebouwenverzekering. De koopprijs behoeft niet geheel te worden verzekerd, de grond  zal ook na een brand nog aanwezig zijn en waarde hebben. De gebouwenverzekering is een onderdeel van het ZZP pakket.

ZZP / MKB Inventarisverzekering

De inventaris, machines en voorraden zijn investeringen die de ondernemer doet om te kunnen ondernemen. Indien bij schade deze bedrijfsmiddelen wegvallen heeft dit grote financiële gevolgen. Ook dit is een onderdeel van het ZZP pakket.

ZZP / MKB beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (in het kort BAV) dekt de zuivere vermogensschade (met uw werk) die door de ondernemer of zijn personeel in de uitoefening van zijn beroep wordt veroorzaakt.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag advies?

Wij zijn tijdens kantooruren altijd beschikbaar voor vragen of advies. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 026 3195444 of door een mail te sturen. U kunt ook gelijk uw premie berekenen voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering door op de onderstaande knop te klikken.

026 3195 444